Foto zaakvoerder L Van Bogaert DEF

L. Van Bogaert Transport

"DAF Driver Training maakt het verschil met een truckspecifieke opleiding.”

Bart Malfliet, zaakvoerder L. Van Bogaert Transport

 

GEMIDDELD VERBRUIK MET 2 TOT 3 LITER GEDAALD

L. Van Bogaert Transport investeert voortdurend in het moderniseren van zijn wagenpark, dat haast uitsluitend uit DAF XF voertuigen bestaat. Zuinige trucks die dankzij de DAF Driver Training, gegeven door Transport Academy, alleen maar zuiniger worden.

BREED GAMMA OPLEGGERS

L. Van Bogaert Transport bestaat al 85 jaar en doet voornamelijk bouw gerelateerd transport. Een specialisatie die in de eerste plaats te danken is aan een aantal grote spelers uit de bouwsector in de streek. Het wagenpark bestaat volledig uit DAF XF trekkers en een bijzonder gevarieerde vloot opleggers zoals huifwagens, diepladers, kraanwagens en plateauwagens.

ALS DE NOOD EEN DEUGD WORDT

“Chauffeursopleiding is voor transportondernemers een voortdurende bekommernis geworden door de Code 95. DAF slaagt er echter in om van die nood een deugd te maken, door het luik ecodriving echt te koppelen aan de vrachtwagen, waarmee de chauffeur dagelijks op weg gaat”, zegt Bart Malfl iet. Daardoor kan een chauffeur alle mogelijkheden van zijn vrachtwagen benutten om zuiniger onderweg te zijn. “Een opdracht waarin onze chauffeurs ook echt geslaagd zijn, aangezien we het gemiddeld verbruik van onze chauffeurs na de opleiding toch met twee tot drie liter naar beneden zagen gaan”, vervolgt Bart Malflet.

DAF WEET WAT HET DOET

Dat DAF Trucks een DAF Driver Training ook kosteloos aanbiedt bij de aankoop van nieuwe trucks, vindt Bart Malfl iet dan ook absoluut een pluspunt: “De specifi eke opleiding op maat van die nieuwe truck levert immers niet alleen een verbruikswinst op, maar het houdt je chauffeurs ook scherp. De opleiding zet hen immers aan om op zoek te gaan naar die paar procentjes extra in hun driver score en dat telkens weer.”

Bart Malfliet, zaakvoerder L. Van Bogaert Transport

Download leaflet
Foto zaakvoerder L Van Bogaert DEF round
 
 

 

“Andere verhalen”