Werken bij de DAF-dealer

Ben jij de topmonteur voor ons hightech team?   

Er is een grote vraag naar onze trucks. En de behoefte aan nieuwe monteurs om ervoor te zorgen groeit ook. Ben jij iemand die graag snel werkt in een hightech omgeving, in een team dat alles in het werk stelt om zijn klanten te ondersteunen? Kom werken bij een moderne DAF-dealer als gewaardeerde monteur voor onze geavanceerde trucks die de norm stellen voor de transportindustrie.

Word een DAF-monteur
 
 

Waarom voor ons kiezen?

Waarom voor iemand werken die minder presteert? Het is niet alleen de reputatie van DAF als leider in modern transport dat ons tot de beste keuze maakt.

Onze monteurs krijgen zoveel meer.

 

Werken bij de DAF-dealer

Als je bij DAF werkt, maak je deel uit van een innovatieve, dynamische groep die voorloper is op het gebied van energiezuinige voertuigen. Het zal je niet verbazen dat de New Generation-trucks van DAF de International Truck of the Year Award twee jaar achtereen hebben gewonnen (in 2022 en 2023). 

Ben jij als monteur ‘Made for DAF’? 

Jij bent die truckmonteur die zich goed voelt, of je je nu onder een voertuig bevindt of voor een scherm. Het repareren van de motor, het diagnosticeren van een elektrotechnisch probleem, het monteren van accessoires en het voorbereiden van voertuigen voor aflevering. Je bent trots op je werk en krijgt een extra boost om de wielen draaiende te houden en de klanten tevreden te stellen. Je verwacht het beste, waaronder een schone, moderne werkplek, de nieuwste diagnosesystemen en een goede werksfeer met geweldige teamgenoten. Als dat klinkt als de juiste plek voor jou, dan ben jij de juiste voor ons! 

 

 

Word lid van een bekroond team.

Neem contact met mij op. 

Voer je naam, e-mailadres, telefoonnummer en postcode in en selecteer de gewenste dealer.
We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

 

 

Beschikbare vacatures

Ga naar de sites van de DAF Dealers

 
DAF Services

TH Trucks

Brussel/Bruxelles, Brugge, Desteldonk, Ieper, Harelbeke, Hooglede-Gits, Gosselies, Strépy-Bracquegnies, Grace-Hollogne, La Bruyère, Marquain.