DAF-merchandising-assortiment-Overview_

DAF Collectie

Een compleet nieuwe collectie van DAF kleding, miniatuurmodellen en kadoartikelen. Stoer, sportief, comfortabel en uiteraard van de hoogste kwaliteit. 

The New XF, CF & LF


Pure Excellence

Verbeterd vermogen, tot maar liefst 7% brandstofbesparing en zeer opbouwvriendelijk. Dit alles leidt tot optimale transport efficiency voor zowel distributie-, constructie- als langeafstandstransport. Of u nu een 2-, 3-, of 4–assige bakwagen of trekker nodig heeft, DAF heeft voor elke transporttoepassing de beste oplossing, op maat.

 • New CF Lineup

  The New CF


  Een veelzijdige allrounder. De ideale truck voor een veelheid aan toepassingen: van bouwtransport tot distributievervoer. Stoer, sterk en efficiënt. The New CF biedt voor elke transportbehoefte een oplossing op maat.

  Lees meer
 • New xF Lineup

  The New XF


  De maatstaf voor transport over de lange afstand. Ontwikkeld voor maximale transportefficiency. Met krachtige PACCAR-motoren. Een doordacht chassis, aantrekkelijk exterieurdesign en een ruim en comfortabel interieur.

  Lees meer
 • New LF Lineup

  The New LF


  Wendbaar, een gemakkelijke in- en uitstap en uitstekende rijeigenschappen. Veel stoppen en optrekken, snel laden en lossen: met de LF gaat dat moeiteloos.

  Lees meer

De kortste route naar...

DAF-3D-truck-configurator

Configureer uw truck

Efficiëncy begint met de juiste keuze van een truck, aangepast aan uw specifieke behoefte. Stel uw ideale truck samen met de DAF 3D Truck Configurator.

Driver visual

Informatie voor chauffeurs

Haal het beste uit uw DAF truck en bekijk één van de instructievideo's of download het voertuiginstructieboekje of één van de andere handleidingen.

80-subsidie-regeling

Subsidie voor transporteurs

De Vlaamse regering heeft een subsidiepot van € 36 miljoen per jaar, gedurende een periode van 3 jaar, ter beschikking gesteld voor transporteurs in Vlaanderen die investeren in veiligere trucks.

DAF-model-euro-6-range

Proefrit maken met een DAF truck?

Neem contact op met een DAF concessiehouder naar keuze.

Zoek uw dichtstbijzijnde DAF-dealer

Belgium


 • DAF Trucks België/Belgique
 • Luxemburgstraat 17
  9140 Temse