Repair-and-Maintenance-interiorfilter-replace

DAF MultiSupport

Meer dan alleen reparaties en onderhoud

 

Diensten voor reparatie en onderhoud afgestemd op uw bedrijf

 

DAF MultiSupport biedt pakketten voor onderhoud en reparatie voor optimale inzetbaarheid van uw wagenpark, kostenbeheersing en risicobeperking. U kiest zelf het serviceniveau, met de mogelijkheid dit uit te breiden tot volgwagenuitrusting en/of constructiedelen.
We bieden flexibele dekking in binnen- en buitenland, wat ervoor zorgt dat het wagenpark perfect onderhouden blijft en de voertuigen maximaal inzetbaar zijn. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.

 
 
DAF Dealer locator sales advice

12.500

Klanten

DAF Driver dealer locations

1.000

Dealerlocaties

DAF connect higher return per kilometre

20

miljoen kilometer per dag

 
 

Flexibele pakketten tegen een vaste prijs

DAF MultiSupport helpt u om nóg meer uit uw wagenpark te halen. Onze pakketten bieden oplossingen op maat voor alle voertuigtoepassingen met een looptijd van maximaal 8 jaar.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Onderhoud
R&M Service Planner
Aandrijflijnreparaties
Niet-aandrijflijnreparaties
Reparaties vanwege slijtage
Ondersteuning bij pech
Uptime plus
Wettelijk verplichte inspecties
Connect Diensten
Klanten notificaties
Rapportage
Overige producten

Standard

Optional

 
Download de brochure
 
 

Voordelen van DAF MultiSupport in vogelvlucht

 • Volledige financiële controle
 • Hogere restwaarde
 • Probleemloos eigendom
 • Bespaar tijd, moeite en geld
 • Maximale voertuiginzetbaarheid en -prestaties
 • Goed opgeleide DAF-monteurs in elk dealerbedrijf leveren deskundige adviezen, services en ondersteuning
 • Gemoedsrust waardoor u zich op uw kernactiviteiten kunt richten
 • Uw voertuig altijd in topconditie
 • Wij verbeteren uw totale bedrijfskosten!
 
 
 
 
DAF-MultiSupport-visual-Shot_0010_030_210506

Proactief onderhoud

Maximaliseer de beschikbaarheid van uw voertuig met tijdig en compleet onderhoud De R&M Service Planner van DAF neemt u het werk uit handen door het proactief plannen van het onderhoud van uw voertuigen. Uw dealer zal contact met u opnemen om een bezoek aan de werkplaats te plannen wanneer uw voertuig onderhoud nodig heeft, op basis van realtime voertuiggegevens. We zorgen ervoor dat uw voertuigen in de best mogelijke staat verkeren, terwijl u zich kunt richten op het verder optimaliseren van uw bedrijf.

 

Sneller weer op weg

DAF MultiSupport Uptime Plus combineert optimale voertuigprestaties met de meest uitgebreide pechservice van DAF International Truck Service.

De belofte van Uptime Plus

 • DAF ITS neemt uw zorg uit handen bij pech onderweg
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week snelle en betrouwbare ondersteuning door 1.000 DAF dealers
 • Uw truck is binnen 8 uur weer op de weg
  Vervangend voertuig gedurende maximaal 10 dagen indien de reparatie van het defect langer duurt
  - Financiële vergoeding gedurende maximaal 10 dagen als alternatief voor een vervangend voertuig
  - Voor bedrijfsvoertuigen bieden we een financiële vergoeding voor maximaal 15 dagen
   
uptime plus
 
 

DAF-servicenetwerk - Nationale en internationale dekking

Behaal het hoogste niveau van efficiëntie door het onderhoud aan uw voertuig te laten uitvoeren door een dealer die het dichtst bij u in de buurt is, waar u ook bent. Met DAF MultiSupport kunt u alle services laten uitvoeren door dealers in heel Europa. Dit biedt maximale flexibiliteit en zorgt ervoor dat services naadloos in uw bedrijfsvoering kunnen worden geïntegreerd.

Ervaar de voordelen zelf

 • Service in de werkplaats die het dichtst bij uw activiteiten ligt
 • Optimaal gebruik van het wagenpark dankzij services die zowel door binnenlandse als buitenlandse dealers worden uitgevoerd
 • Maximale flexibiliteit bij het verzorgen van uw voertuig, in de landen van uw keuze.

 

 
DAF-Dealer-Network-2017229
 
 

De mening van DAF MultiSupport klanten

 
 

Veelgestelde vragen

 

 
Klik hier
 
 • Met wie doe ik zaken?
  Met een DAF MultiSupport contract ondertekent u een overeenkomst met DAF Trucks N.V. Op die manier bent u er altijd zeker van dat er een hooggekwalificeerde DAF dealer beschikbaar is om de DAF MultiSupport services te verlenen. Uw eigen dealer verleent de DAF MultiSupport services. Hij kent immers uw voertuigen, bedrijfsactiviteiten en eisen, en kan uw bedrijf dus de beste ondersteuning bieden.
 • Kan ik met een DAF MultiSupport contract onderhoud en reparaties in iedere DAF werkplaats laten uitvoeren?

  Omdat uw DAF MultiSupport contract is afgesloten met DAF Trucks N.V., kunt u binnenlandse en buitenlandse dealers kiezen, zodat u servicewerkzaamheden altijd in een DAF werkplaats in de buurt kunt laten uitvoeren, wanneer en waar u dat wilt voor maximale flexibiliteit.

 • Is het tarief voor een DAF MultiSupport contract vast gedurende een bepaalde tijd?
  U kunt een geïndexeerd tarief opgeven, dat regelmatig wordt aangepast, of een inflatievast tarief dat vaststaat voor de looptijd van het contract.
 • Wat als ik mijn contract wil wijzigen?
  Als u besluit uw DAF Multisupport contract te wijzigen, stel DAF Trucks hiervan dan in kennis. Wij zorgen voor al het nodige zodat u kunt profiteren van onze kwalitatief hoogwaardige diensten om alles uit uw truck te halen. Wanneer een DAF MultiSupport contract wordt gewijzigd, moet het tarief mogelijk worden aangepast.
 • Waarom zou ik een DAF MultiSupport contract afsluiten?

  Een DAF MultiSupport contract biedt u volledige financiële controle tegen een vaste, afgesproken prijs, optimale voertuigprestaties, maximale inzetbaarheid en een hogere inruilprijs omdat u van ons flexibele aanbod profiteert.

 • Hoe kan DAF MultiSupport de inruilwaarde van mijn truck verhogen?
  DAF MultiSupport garandeert het hoogste serviceniveau voor uw voertuigen. De waarde van onderhoud en reparaties die worden uitgevoerd conform DAF normen met gebruik van oorspronkelijke DAF onderdelen, blijkt niet alleen uit de toegenomen betrouwbaarheid en duurzaamheid van het voertuig, maar ook uit een hogere inruilwaarde. DAF garandeert een hogere restwaarde met DAF MultiSupport.
 • Hoe flexibel zijn de DAF MultiSupport pakketten?
  Pakketten zijn opgebouwd uit producten die per pakket verschillen. U hebt de mogelijkheid om aanvullende producten te selecteren; elk pakket heeft een ander assortiment optionele producten waaruit u kunt kiezen. Met ons flexibele DAF MultiSupport Services programma en de kwaliteit van de ondersteunende organisatie kunnen we de beste oplossing bieden voor elke klant.
 • Wat is DAF International Truck Service?
  Als zich een pechgeval of een andere onverwachte situatie voordoet, kunt u volledig vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS) en de DAF serviceorganisatie met vestigingen in heel Europa: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Ervaren operators bieden in tien verschillende talen alle ondersteuning die u nodig hebt om de truck met een minimale vertraging terug op de weg te krijgen.