XTRA CARE

DAF MultiSupport Xtra Care omvat uitgebreid preventief onderhoud, vereiste reparaties aan de aandrijflijn van het voertuig en ondersteuning bij pech. Voor een klein extra bedrag bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardig preventief onderhoud. DAF MultiSupport Xtra Care neemt dan ook alle financiële risico's over van defecten aan de aandrijflijn en ondersteuning bij pech. Gedurende maximaal 8 jaar bent u verzekerd van tijdig onderhoud, uitstekend uitgevoerde reparaties en een maximale inzetbaarheid van het voertuig.

 

Uw voertuig in de beste technische staat

Voorgeschreven onderhoud

DAF MultiSupport garandeert het hoogste serviceniveau voor uw voertuig. Uw voertuig wordt in optimale staat gehouden, met service conform DAF normen en gebruik van originele DAF onderdelen, waardoor het risico van pech en de daarmee samenhangende kosten van vertraging worden beperkt.

Geen dure verrassingen

Met een DAF MultiSupport contract weet u vooraf wat de kosten zijn en ontvangt u één maandelijkse factuur voor al het benodigde onderhoud en reparaties, wat minder administratie met zich meebrengt.

Optimale voertuigprestaties

U hoeft zich geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud van uw truck. Wij garanderen dat uw voertuig altijd in de beste technische staat verkeert.

DAF-services-cutout
 
 

Flexibele pakketten tegen een vaste prijs

DAF MultiSupport helpt u om nóg meer uit uw wagenpark te halen. Onze pakketten bieden oplossingen op maat voor alle voertuigtoepassingen met een looptijd van maximaal 8 jaar.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Onderhoud
Aandrijflijnreparaties
Niet-aandrijflijnreparaties
Reparaties vanwege slijtage
Ondersteuning bij pech
Uptime plus
Wettelijk verplichte inspecties
Connect Diensten
Rapportage
Overige producten

Inbegrepen

Optioneel

 
Download de brochure
 
 

Veelgestelde vragen

 

 
Klik hier
 
 • Met wie doe ik zaken?
  Met een DAF MultiSupport contract ondertekent u een overeenkomst met DAF Trucks N.V. Op die manier bent u er altijd zeker van dat er een hooggekwalificeerde DAF dealer beschikbaar is om de DAF MultiSupport services te verlenen. Uw eigen dealer verleent de DAF MultiSupport services. Hij kent immers uw voertuigen, bedrijfsactiviteiten en eisen, en kan uw bedrijf dus de beste ondersteuning bieden.
 • Is het tarief voor een DAF MultiSupport contract vast gedurende een bepaalde tijd?
  U kunt een geïndexeerd tarief opgeven, dat regelmatig wordt aangepast, of een inflatievast tarief dat vaststaat voor de looptijd van het contract.
 • Wat is DAF International Truck Service?
  Als zich een pechgeval of een andere onverwachte situatie voordoet, kunt u volledig vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS) en de DAF serviceorganisatie met vestigingen in heel Europa: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Ervaren operators bieden in tien verschillende talen alle ondersteuning die u nodig hebt om de truck met een minimale vertraging terug op de weg te krijgen.
 • Hoe flexibel zijn de DAF MultiSupport pakketten?
  Pakketten zijn opgebouwd uit producten die per pakket verschillen. U hebt de mogelijkheid om aanvullende producten te selecteren; elk pakket heeft een ander assortiment optionele producten waaruit u kunt kiezen. Met ons flexibele DAF MultiSupport Services programma en de kwaliteit van de ondersteunende organisatie kunnen we de beste oplossing bieden voor elke klant.
 • Hoe kan DAF MultiSupport de inruilwaarde van mijn truck verhogen?
  DAF MultiSupport garandeert het hoogste serviceniveau voor uw voertuigen. De waarde van onderhoud en reparaties die worden uitgevoerd conform DAF normen met gebruik van oorspronkelijke DAF onderdelen, blijkt niet alleen uit de toegenomen betrouwbaarheid en duurzaamheid van het voertuig, maar ook uit een hogere inruilwaarde. DAF garandeert een hogere restwaarde met DAF MultiSupport.
 • Waarom zou ik een DAF MultiSupport contract afsluiten?
  Een DAF MultiSupport contract biedt u volledige financiële controle tegen een vaste, afgesproken prijs, optimale voertuigprestaties, maximale inzetbaarheid en een hogere inruilprijs omdat u van ons flexibele aanbod profiteert.
 • Wat als ik mijn contract wil wijzigen?
  Als u besluit uw DAF Multisupport contract te wijzigen, stel DAF Trucks hiervan dan in kennis. Wij zorgen voor al het nodige zodat u kunt profiteren van onze kwalitatief hoogwaardige diensten om alles uit uw truck te halen. Wanneer een DAF MultiSupport contract wordt gewijzigd, moet het tarief mogelijk worden aangepast.
 • Kan ik met een DAF MultiSupport contract onderhoud en reparaties in iedere DAF werkplaats laten uitvoeren?
  Omdat uw DAF MultiSupport contract is afgesloten met DAF Trucks N.V., kunt u kiezen voor onze nationale overeenkomst, zodat u servicewerkzaamheden altijd in een DAF werkplaats in de buurt kunt laten uitvoeren, wanneer en waar u dat wilt, met maximale flexibiliteit qua serviceplanning.