ProudDAF Gielen Recyclage
ProudDAF Gielen Recyclage

Gielen NV

“Wij zijn een trouwe DAF-klant””

 

“In 1968 kochten we onze eerste DAF in een garage in Sint-Truiden. Sindsdien zijn we altijd DAF blijven rijden en werken we al jaren samen met Truck Trading Limburg. Dit tot onze volle tevredenheid.”

Aan het woord is Philip Gielen, zaakvoerder van het Genkse Gielen NV. Recyclage is de core business van dit familiebedrijf. Onder de groep vallen drie takken: recyclage, containerservice en transport. Binnen de recyclage worden niet gevaarlijke bedrijfsafvalstoffen verwerkt op vier sorteerlijnen. De tak containerservice verhuurt containers en verwerkt verschillende afvalstoffen. De transporttak zorgt voor het verplaatsen van de containers van bij de klant naar de recyclagesites en voor nationaal en internationaal transport van afvalstoffen en recyclagematerialen. Binnen deze tak zijn zo’n zestig vrachtwagens actief voor een 5000 containers.

Chauffeurs kiezen voor DAF
De grote meerderheid van de vrachtwagens bij Gielen NV zijn DAF’s. Onlangs nog werden een aantal splinternieuwe modellen CF en XF geleverd. “Het verbruik is een stuk minder dan vroeger. We merken toch een dikke 7% minder. Zeer belangrijk, natuurlijk”, aldus Philip Gielen. “Onze chauffeurs zijn trouwens zeer tevreden over het comfort. Een chauffeur die langere tijd bij ons in dienst is geven we inspraak in de keuze van zijn of haar voertuig en we merken dat ze toch heel vaak kiezen voor DAF.”


Download leaflet
ProudDAF Gielen Recyclage
 
 

 

“Andere verhalen”