SNICK INTERNATIONAAL VOLUMEVERVOER
SNICK INTERNATIONAAL VOLUMEVERVOER

Snick Internationaal Volumevervoer

“DAF heeft nog altijd de ruimste cabine op de markt.”

 
“We zijn de derde generatie die gepassioneerd bezig is met transport”, steekt Roeland Snick van wal. “Momenteel hebben we acht volumecombinaties die speciaal gemaakt zijn naar de wensen van onze klanten. Onze specialiteit is het vervoer van deelladingen van en naar Italië.”
 

Familietraditie

De familie Snick werkt reeds sinds de jaren zestig nauw samen met DAF-Trucks. “De sterkte van DAF en hun partner TH Trucks is hun transparantie en eerlijkheid.” Recentelijk werd een nieuwe XF480FAR toegevoegd aan het wagenpark. “We opteren steevast voor de Super Space Cab omdat dit nog altijd de grootste cabine is op de markt en de chauffeurs hier veel tijd in doorbrengen. De nieuwe generatie Euro 6 motoren presteren nog beter dan de eerste generatie Euro 6 motoren. Ik dacht dat dit een verkooptruc zou zijn maar de voorspelling die DAF maakt is geen fabel!”, stelt Roeland Snick.

SNICK INTERNATIONAAL VOLUMEVERVOER
 
SNICK INTERNATIONAAL VOLUMEVERVOER

Een wereld van verschil

Ook chauffeur Danny is helemaal weg van zijn nieuwe DAF XF480FAR: “Ik was super tevreden over mijn vorige DAF maar deze new XF overstijgt alles.  Het is precies een totaal nieuw voertuig. Vooral de stilte in de cabine en de enorme trekkracht van het voertuig vielen mij direct op. Voor geen geld ter wereld wil ik nog wisselen!”


Download leaflet