Building-Plastics_02
Building-Plastics_08

BUILDING PLASTICS NV

“Een nog lager verbruik”

Thibaut Suys - Katrien Dewaele

 

Building Plastics, gespecialiseerd in de productie van aluminium en kunststofprofielen voor de verwerking tot rolluiken, rolpoorten, screens en zwembadprofielen, heeft recentelijk twee DAF trucks toegevoegd aan haar wagenpark.

Correcte samenwerking

“Het contact met DAF verloopt altijd vlot en correct, dit maakt de samenwerking aangenaam. Ook geloven we in het nieuwe type, de DAF XF 480 FAR (6x2). Deze belooft het verbruik van vrachtwagens aanzienlijk te verlagen en hier hechten we als bedrijf veel belang aan. Vandaar ook dat er binnenkort nog een nieuwe DAF XF 480 FAR bij komt ter vervanging van een bestaand voertuig. Tevens kunnen we op dit type voertuig een opbouw voorzien die ons de mogelijkheid biedt om onze profielcontainers vier hoog te laden waar we vroeger maar tot drie hoog konden stapelen, wat dus een serieuze optimalisatie voor ons betekent.

Ook onze chauffeurs zijn erg te spreken over hun DAF-vrachtwagen, in het bijzonder over de ruime cabine en het comfort van deze voertuigen,” concludeert Thibaut Suys, zaakvoerder van Building Plastics nv.


Download leaflet
Building-Plastics_08
 
 

 

“Andere verhalen”