Gedimat_9W1A8110
Gedimat-9W1A8118

GEDIMAT BRIDTS

“Het voertuig is uiterst wendbaar.”

Vincent Van Genechten

 

Gedimat Bridts biedt reeds meer dan 75 jaar professioneel bouw- en renovatie advies voor vakman, kmo en particulier en een compleet aanbod aan bouw- en doe-het-zelf materialen tegen zéér concurrentiële prijzen. Gedimat Bridts is lid van de Gedimat Groep, een groepering van zelfstandige handelaars in bouwmaterialen verspreid over heel België.

“We hebben een DAF CF Construction 8x4 aangekocht met twee gestuurde voorassen en een aangedreven dubbele tandemachteras. De DAF wordt hoofdzakelijk ingezet voor de levering van bouwmaterialen in een straal van 25 kilometer en is daarom uitgerust met een kraan van HMF.”

“Wij hebben gekozen om het compacte uitlaatsysteem meer naar achter op het chassis te plaatsen om meer plaats te maken achter de cabine. Daardoor hebben we meer plaats voor de poten van de kraan die kunnen kantelen. Door het compacte uitlaatsysteem hebben we ook nog een extra gereedschapskoffer kunnen plaatsen en dat is heel handig voor de chauffeurs.” “Bovendien is het verbruik serieus gedaald in vergelijking met onze vorige wagens. En dat nemen we er graag bij.”

Download leaflet
 
 

 

“Andere verhalen”