Full-Logistic
Full Logistic

Full Logistic

“DAF, de comfortabelste van zijn generatie”

 

Full Logistic, de specialist in koeltransport, maakt gebruik van DAF-vrachtwagens om de transportactiviteiten in goede banen te leiden. Dit heeft onder meer te maken met de uitstekende dienstverlening van de concessiehouder en het comfort van het voertuig.

Jean Fadel en Anne Libert, algemeen directrice van FULL GROUP, staan samen aan het hoofd van Full Logistic. De onderneming uit Thuin staat in voor het gekoeld transport voor klanten uit de voedingssector. En dan vooral voor Bidfood, dat onder meer kleppers als Quick, Burger King en Pizza Hut tot zijn klantenbestand mag rekenen.

Jean Fadel, in een vorig leven jarenlang verbonden aan verschillende brandstofmerken, is brandstoffenhandelaar in hart en nieren. Vandaar dat het bedrijf met Full Services over een afdeling beschikt die instaat voor de levering van petroleumproducten – en sinds kort ook pellets – voor de wegen- en waterbouw, bedrijven en particulieren.

 

Full Logistic beschikt over een vloot van 45 voertuigen en heeft 55 chauffeurs op de payroll staan. Vlootbeheerder Philippe Delhoux legt uit waarom DAF de eerste keuze is: “DAF is de comfortabelste van zijn generatie en de voertuigen spelen perfect in op de verwachtingen van Full Logistic. Hierbij heb ik het onder meer over de uitzonderlijke wendbaarheid voor leveringen in de stad. De keuze voor DAF werd eveneens geïnspireerd door de dienst na verkoop en de uitstekende dienstverlening van onze concessiehouder TH Trucks Hainaut.” De voertuigen van Full Logistic zijn uitgerust met een opbouw, bestaande uit afgescheiden compartimenten voor het vervoer van goederen aan verschillende temperaturen.  

 

Jean Fadel voegt er nog aan toe dat de kwaliteit van het materiaal een impact heeft op de uitstraling van Full Logistic. Het bewijs hiervan is dat ook Bidfood drie nieuwe bakwagens van DAF heeft aangekocht.

 

Download leaflet
Full-Logistic
 
Full Logistic
 

 

“Andere verhalen”