Blue-Moon-2
Blue-Moon-3

Blue Moon

“Onze chauffeurs zijn zeer tevreden over de rijervaring met de Nieuwe DAF LF”

 

Blue Moon uit Aartselaar is een referentie op het vlak van technische ondersteuning voor evenementen in België en Europa. Hun klanten zijn op te delen in drie categorieën: evenementenlocaties en congrescentra, kleine en grote bedrijven, en evenementenkantoren. Onlangs kochten ze voor het eerst een splinternieuwe vrachtwagen aan voor het transport van hun materiaal: een DAF LF320.

“We reden al met twee vrachtwagens, maar die waren tweedehands. Doordat we o.m. veel in het Antwerpse en het Brusselse actief zijn, en de reglementering rond de lage emissiezone, gingen we op zoek naar een nieuwe vrachtwagen. Het audiovisueel materiaal dat we transporteren is doorgaans vrij zwaar. Qua prijs/kwaliteit en laadvermogen stak DAF er ver bovenuit. Tijdens de zoektocht waren we zeer tevreden met de correcte service van DAF concessiehouder Aerts in Bornem”, aldus Gregory Buytaert van Blue Moon.

“Voor onze projecten in België komt de DAF LF zeer goed van pas. Voor transport naar het buitenland werken we samen met professionele transporteurs. Onze nieuwe vrachtwagen wordt dus vooral ingezet op korte afstanden. De DAF LF320 is daarvoor perfect met zijn zeer korte draaicirkel. Het voertuig is ook uitgerust met dodehoekcamera’s en de aanduiding van de dode hoek op de vrachtwagen,… De veiligheid van de andere weggebruikers en onze eigen chauffeurs staat centraal. Die chauffeurs zijn trouwens zeer tevreden over de rijervaring, het comfort en de wendbaarheid van de Nieuwe LF”, besluit Gregory!

 

Download leaflet
Blue-Moon-3
 
Blue-Moon-1
 

 

“Andere verhalen”