DAF LF

De nieuwe maatstaf in chauffeurscomfort

Een ontspannen chauffeur is een betere chauffeur. Daarom is er zo veel aandacht besteed aan het interieur van The New LF. Zodra de chauffeur in de cabine stapt, kan hij of zij genieten van de hoogste niveaus van comfort, gebruiksgemak en veiligheid.

 
DAF LF

Ideale werkomgeving

Het dashboard is niet alleen fraai, maar biedt ook maximaal gebruiksgemak. Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik en logisch ingedeeld per functie. Door de extra grote capaciteit van het verwarmings- en ventilatiesysteem wordt altijd snel een aangename temperatuur in de cabine bereikt. Ideaal voor chauffeurs die elke dag heel wat keren in en uit de cabine stappen.

 

Nog betere informatie voor de chauffeur

Het schitterende en duidelijke instrumentenpaneel heeft nu andere lettertypen en een nieuwe styling wat het aflezen nog makkelijker maakt. Het centrale infopaneel biedt nu nog meer informatie. Om de chauffeursprestaties verder te verbeteren, zijn de verschillende functionaliteiten logischer ingedeeld en bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

DAF LF
 
DAF LF

Veel opbergruimte

De DAF LF biedt uitgebreide opbergmogelijkheden: een ruim afsluitbaar compartiment op de motortunnel, vakken in de deurpanelen en twee grote compartimenten boven de voorruit. De Extended Day Cab en Sleeper Cab zijn standaard uitgerust met drie extra afsluitbare opbergruimtes achter de stoelen: één met een inhoud van 16 liter en twee van 35 liter.

 

Ergonomisch ontwerp

Het verstelbare en multifunctionele stuurwiel draagt bij aan een uitstekende rijpositie. Het bevat geïntegreerde schakelaars voor de bediening van cruise control, motorrem, radio en handsfree TruckPhone. Het bedieningspaneel voor de klimaatregeling en de dubbele DIN-vakken voor de optionele trucknavigatieradio bevinden zich binnen handbereik.

DAF LF
 
DAF LF

Altijd de perfecte rijpositie

De DAF LF heeft een uiterst comfortabele chauffeursstoel met een groot aantal verstelmogelijkheden; tot 180 mm in lengte en 120 mm in hoogte. Hierdoor kunnen chauffeurs van elke lengte de voor hen perfecte rijpositie instellen. Ook is er een luchtgeveerde stoel met optionele stoelverwarming beschikbaar.

 

 

De DAF LF in meer detail


DAF LF

Aandrijflijn

DAF biedt de DAF LF aan met een uniek programma motoren, transmissies en achterasreducties, zodat u altijd de beste truck heeft voor uw werkzaamheden.

DAF LF

Chassis

De perfecte basis om op te bouwen. Door zijn moderne, sterke en lichte chassis doet de DAF LF geen enkele concessie aan robuustheid en flexibiliteit.

DAF LF exterior

Exterieurontwerp

Het schitterende exterieurdesign van de DAF LF geeft hem een krachtige maar toch vriendelijke uitstraling en is daarmee echt een visitekaartje voor uw bedrijf.