Download
  • dinsdag 30 april 2019
  • Eindhoven
 

Cabine personaliseren: duizend-en-een opties

Bij DAF maken we meestal gepersonaliseerde trucks. Elk onderdeel aan de truck is naar wens aan te passen en we nemen de trucks pas in productie zodra we precies weten wat de klant wil. Ook daarna is de cabine op immens veel vlakken te upgraden, op basis van de persoonlijke wensen van de chauffeur. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

 
Driver comfort
 

DAF cabine upgraden en waarde toevoegen

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw truck te upgraden. Dit is niet alleen prettig om het comfort voor de chauffeur te verhogen, maar het kan daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw truck. Een aantal voorbeelden:

DAF Predictive Cruise Control

Met dit slimme systeem rijdt de chauffeur een stuk efficiënter. Het systeem voorspelt op basis van geavanceerde GPS-technologie wat de ideale rijomstandigheden zijn voor de komende 1 tot 2 kilometer. De chauffeur krijgt zo hulp bij het inschatten van situaties en het anticiperen hierop. Ook kunt u met de DAF Predictive Cruise Control flink besparen op brandstofgebruik.

DAF Connect

Met dit fleetmanagementsysteem kunt u al uw trucks tegelijk monitoren. Met de volledig up to date informatie kunt u snel actie ondernemen wanneer dat nodig is. De chauffeur staat er met DAF Connect nooit alleen voor. 

TRP Veiligheidsapparatuur

Met diverse soorten veiligheidsapparatuur voegt u direct waarde toe aan uw truck. Denk hierbij aan het TRP Bandenspanning Alarm dat de chauffeur waarschuwt wanneer de bandenspanning niet meer ideaal is. Ook onze TRP camerasystemen helpen u de veiligheid te waarborgen. Dit systeem filmt constant wat er gebeurt. Mocht een truck betrokken raken bij een botsing, dan heeft u alles netjes vastgelegd. De beelden dienen als bewijs en kunnen worden ingediend bij de verzekering.

DAF Accessoires

Om het leven van de chauffeur gemakkelijker, aangenamer én efficiënter te maken hebben we diverse items beschikbaar. Speciale vloermatten met opstaande randen houden vuil, water, ijs en sneeuw tegen. Ze passen perfect in het interieur en zijn gemakkelijk schoon te maken. Er zijn nog veel meer accessoires beschikbaar zoals lampen, magnetrons, koffiemachines, speciale stofzuigers, waterkokers en koelboxen. 

DAF Audio & Navigatie

Behoefte aan geluid in de ultrastille cabine? Met een audioset van Pioneer bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Alle componenten worden onzichtbaar ingebouwd. Meer behoefte aan praktische informatie? Met behulp van de DAF Truck Navigation Radio is de chauffeur altijd up to date als het gaat om nieuwe wegen en wijzigingen op de weg. Enorm efficiënt!

TRP Standairco

Uit onderzoek blijkt dat de beste nachttemperatuur voor een cabine tussen de 20 en 22 graden ligt. Is het warmer, dan vermindert het reactievermogen van de chauffeur de volgende dag met 20%. Met de standairco bent u verzekerd van een gekoelde cabine, ook als de truck stilstaat gedurende de nacht.

DAF cabine personaliseren?

Wilt u items (laten) toevoegen aan uw DAF truck? Neem dan contact op met de DAF-dealer. De DAF-dealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden en opties, dus neem gerust vrijblijvend contact op.

 

 

DAF 3D truck configurator

Efficiency begint bij de keuze van de juiste truck, afgestemd op uw specifieke toepassing. Configureer uw cabine, kleur, exterieur, aandrijflijn, chassis en meer met de 3D DAF Truck Configurator.

Configurator starten