• donderdag 20 oktober 2022
  • Eindhoven
 

Overstappen op elektrische trucks? Kies voor onze one-stop-shop

De full package, van e-truck tot laadinfrastructuur

Al in 2017 introduceerde DAF volledig elektrisch aangedreven distributietrucks. Ons programma van Electric Trucks en PACCAR Chargers is sindsdien alleen maar gegroeid, net als onze expertise en service op het gebied van e-transportoplossingen. Met een totaalpakket ontzorgen we u van A tot Z.

 
paccar-parts-electric-trucks-chargers-daf
 

PACCAR Chargers: veelzijdig EV-laadprogramma

De transitie naar emissieloos transport komt steeds verder op gang. Om u optimaal voor te bereiden op een snel veranderende toekomst, bieden wij e-transportoplossingen die verder gaan dan een truck alleen. We bieden u een totaalpakket, inclusief future proof laadstations. Ze zijn geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen, dus ook personenauto’s.

Ontdek het complete assortiment PACCAR Chargers, inclusief de nieuwe en krachtige PowerChoice 360X die vanaf nu ook verkrijgbaar is met drie aansluitingen.

One-stop-shop voor uw e-transportoplossingen

Als DAF-dealer doen we meer. Kiest u voor e-transport, dan zijn wij uw partner in het gehele traject. Zo brengen we uw optimale rittenplanning en laadinfrastructuur helder in kaart. We zorgen voor de installatie en service van laadstations. We geven u advies over de beste subsidiemogelijkheden. En uiteraard is het onderhoud van uw elektrische DAF bij ons in vertrouwde handen. Het is een full package.