• donderdag 20 oktober 2022
  • Eindhoven
 

Nieuwe DAF Night Lock: veilige en geïntegreerde oplossing

Het beste portierslot in de markt

In 2008 al introduceerde DAF als eerste een nachtslot voor optimale bescherming van de chauffeur. Nu is er het nieuwe DAF Night Lock dat volledig is geïntegreerd in het portier.

 
DAF-PACCAR-Parts-Night-Lock-Accessories
 

Solide constructie, eenvoudige bediening 

Het DAF Night Lock bestaat uit een stalen paneel in de kleur van het interieur en is voorzien van een tuimelschakelaar. Bij bediening van het slot schuift het paneel omlaag, óver de instapbeugel. Dit blokkeert de deur waardoor potentiële indringers worden buitengesloten. Een rode indicator geeft duidelijk aan dat het DAF Night Lock is geactiveerd. Eén druk op de tuimelschakelaar is voldoende om het slot weer te ontgrendelen. Daardoor kan de chauffeur in geval van nood altijd snel de cabine verlaten.

Optimale bescherming van de chauffeur

Het nieuwe DAF Night Lock is tot wel 50% sterker dan vergelijkbare systemen op de markt. Zelfs met een koevoet kunnen de portieren van de Nieuwe Generatie XF, XG, XG⁺ en XD die zijn uitgerust met het DAF Night Lock niet worden geopend. Een speciale sticker op de deurgrepen attendeert anderen op de aanwezigheid van het DAF Night Lock. Het DAF Night Lock is nu te bestellen in de DAF Webshop. De set bestaat uit twee sloten, een speciale sticker voor op de deurgreep en een life hammer.