Download
  • dinsdag 5 maart 2019
  • Eindhoven
 

Een lust voor het oor

Speciaal ontworpen voor de DAF truckcabine, onzichtbaar ingebouwd, uitzonderlijke geluidskwaliteit. Dat is de audioset van Pioneer, alles op een zeer hoog niveau. Luister en geniet!

 
Audio-pioneer-620x280
 

Het stille comfort van uw truck verdient toonaangevende audio. Precies daarom hebben we de handen ineengeslagen met de topexperts van Pioneer. 

Deze audioset van Pioneer is de eerste uitgebreide set die speciaal is ontworpen voor DAF. Deze wordt geleverd met vier luidsprekers, een versterker, een subwoofer en de benodigde bedrading. De componenten zijn onzichtbaar ingebouwd, met frontluidsprekers in de portieren, achterluidsprekers achter de stoelen en de versterker en subwoofer onder de stoel van de chauffeur. 

De geluidskwaliteit is zeer hoog doordat alle componenten zo zijn afgesteld dat ze elkaars prestaties aanvullen. Alle onderdelen bij elkaar vormen een symfonie die precies weerspiegelt wat Pioneer en DAF voor ogen hadden. Omdat de huidige generatie DAF trucks zo stil is, moet de geluidskwaliteit ook aan die hoge standaard voldoen. Deze audioset levert echt op alle vlakken.

Rob Smits van het demonstratiewagenpark van DAF is enthousiast: "Als je rustigere muziek luistert, gaat geen geluid verloren. Zelfs de bas is nog hoorbaar. Voor degenen die van harde muziek houden, zorgt de set voor een helder geluid zonder ruis – vol en robuust.” 

Uw DAF truck verdient alleen het beste, dus bekijk deze audioset in de TRP eCatalogue