DAF Genuine Parts

Iedere DAF truck die van de band rolt, heeft daarvoor al een lange weg van ontwikkeling en tests afgelegd. Hierdoor voldoen al onze trucks aan de strengste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en het milieu. Diezelfde hoge eisen stellen wij ook aan onze DAF Genuine Parts. Hierdoor bent u in staat het optimale rendement uit uw truck en bedrijf te halen. 


 • De voordelen van DAF Genuine Parts

  DAF Parts Genuine Parts 
  DAF Genuine Parts zijn volledig op uw voertuig afgestemd. Daardoor bent u er zeker van dat zij gezamenlijk perfect functioneren en leiden tot optimale prestaties van uw truck.

  Lees meer
 • DAF Accessoires

  DAF Accessories DAF XF Euro 6 
  H
  et uitgebreide assortiment DAF Accessoires is voor ieder DAF-trucktype ontwikkeld. DAF LF, CF en XF. Van spoilers, stoelhoezen, zonnekleppen en aluminium velgen tot en met een koelkast of TV/video-apparaat. 

  Lees meer
 • DAF Originele Ruildelen

  DAF Exchange Parts
  DAF biedt een alternatief van hoge kwaliteit aan voor een groot aantal onderdelen, zoals startmotoren, dynamo's en transmissies. Deze staan bekend als DAF Originele Ruildelen.

  Lees meer
 • DAF Smeermiddelen

  DAF Lubricants
  Het assortiment DAF Smeermiddelen omvat alle soorten motorolie, zowel gericht op hoge prestaties als op brandstofbesparing, zowel minerale als synthetische oliën. 

  Lees meer

MAX Card

Maxcard

Met de MAX Card krijgt u niet alleen aanbiedingen op DAF en TRP onderdelen, maar heeft u ook recht op extra service en exclusieve privileges.

Login of registeer

DAF Shop

DAF-merchandising

Een compleet nieuwe collectie van DAF kleding, miniatuurmodellen en kadoartikelen. Stoer, sportief, comfortabel en uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Ga naar de DAFshop

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Share this page

We invite you to share this page.