Download
  • zaterdag 27 maart 2021
  • Eindhoven
 

TRP Remdelen voor trucks en trailers

We hoeven niet te veel te zeggen over het belang van goed onderhouden remsystemen. Veilig remmen is in alle verkeerssituaties prioriteit nummer één. Daarom vindt u in onze TRP Catalogus een schat aan producten zoals remblokken, remklauwen en remschijven voor trucks en trailers.

 
brake-image
 

TRP Truck & Trailer Parts staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze betaalbare en betrouwbare oplossingen zijn niet alleen beschikbaar voor DAF trucks, maar voor alle Europese truck- en trailermerken. TRP Remdelen vormen hierop geen uitzondering.

Er is speciaal voor TRP een uniek en duurzaam frictiemateriaal ontwikkeld om de remvertraging van uw voertuig te optimaliseren, zelfs onder moeilijke omstandigheden. TRP Remdelen hebben in de praktijk bewezen betrouwbaar en duurzaam te zijn over lange afstanden en voor professionele toepassingen.

TRP Remdelen voor trucks en trailers:

• Allround remblokken, remschrijven, remklauwen, remtrommels, remschoenen, remcilinders, luchtdrogers en reparatiesets
• De beste prijs-kwaliteitverhouding voor alle Europese truck- en trailerfabrikanten
• Vervaardigd van hoogwaardig frictiemateriaal, exclusief voor TRP
• Volledige garantie op alle remproducten

Uw zakenpartner
Er is niemand beter als het gaat om professioneel onderhoud en reparatie van uw volledige wagenpark. Daarnaast vindt u in de DAF Webshop een compleet en up-to-date overzicht van alle TRP Remdelen. Bezoek de website of bezoek ons! We helpen u graag en u bent niet verplicht een aankoop te doen!