• woensdag 12 december 2018
  • Eindhoven
 

Kies voor gereviseerde onderdelen

Revisie: het verantwoorde alternatief

Het beste alternatief voor nieuwe onderdelen: betrouwbare gereviseerde onderdelen met dezelfde garantie als bij nieuwe onderdelen. Dat is verantwoordelijk, slim en kostenbesparend!

 
DAF-parts-Webshop-header
 

Zelfs onderdelen van de allerhoogste kwaliteit hebben geen onbeperkte levensduur. Wanneer een product het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, is het tijd om het te vervangen door vergelijkbare componenten, maar dat hoeven niet altijd nieuwe onderdelen te zijn. De gereviseerde onderdelen van DAF bieden exact dezelfde betrouwbaarheid en hebben dezelfde garantieperiode. Bovendien vallen de onderdelen ook onder DAF ITS.

De prijs daarentegen is beduidend lager, om de totale eigendomskosten laag te houden. U vermindert zelfs het gebruik van grondstoffen. Technici van DAF voeren het noodzakelijke demontagewerk uit, zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt schoongemaakt en controleren op zelfs de kleinste scheurtjes. De onderdelen worden gereviseerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en materiaal dat niet wordt hergebruikt, wordt veilig en zorgvuldig afgevoerd en gerecycled.