Download
  • dinsdag 5 maart 2019
  • Eindhoven
 

Een beter zicht voor een lager risico

Zie het als een camerasysteem dat het volledige gebied rondom de truck beslaat, inclusief de dode hoeken. Het is een extra paar ogen voor het allerbeste zicht, en kan ongelukken voorkomen.

 
Better vision for less risk
 

Frontzicht, achterzicht, zijzicht – objectdetectie, radar eye, surround view: er zijn volop nieuwe mogelijkheden om het zicht rondom uw truck en trailer te verbeteren. Met de almaar toenemende verkeersstromen wordt de noodzaak om veilig te rijden immers steeds groter. Een hoogwaardig camerasysteem helpt hier aanzienlijk bij en verlaagt bovendien het risico op botsingen.

  • De frontzichtcamera heeft een groter bereik dan een eenvoudige vooruitkijkspiegel. De monitor past eenvoudig op het dashboard.
  • De achterzichtcamera wordt geleverd met ADR-goedgekeurde kabelsets in verschillende lengten, voor bakwagens, trailers en kortgekoppelde trailercombinaties.
  • CornerEye heeft een groothoeklens met een gezichtsveld van 270°, inclusief front- en trottoirzicht. Het is echt een revolutionair product. Het blijft ook in het donker en bij slecht weer scherpgesteld en voldoet aan alle voorschriften.
  • Zij-objectdetectie SRD vult de CornerEye-camera aan met actieve signalering en kan bovendien worden uitgebreid met meerdere sensor- en camera-eenheden voor een volledige detectie en zichtbaarheid.
  • RadarEye vult de camerasystemen aan met een actief signaleringssysteem. Het is geïntegreerd, actief en detecteert zowel stilstaande als bewegende objecten. RadarEye kan worden uitgebreid met meerdere sensor- en camera-eenheden.
  • Surround view biedt een zicht van 360° rondom het voertuig, ongeacht de lengte, breedte en hoogte. Het maakt het mogelijk soepel te manoeuvreren bij laadperrons en mensen en objecten worden op de camera op ware grootte weergegeven. Surround view kan zo worden ontworpen en geprogrammeerd dat aan uw specifieke behoeften wordt voldaan.

Uw DAF Dealer adviseert u graag over de best mogelijke combinatie van oplossingen. Ze installeren het door u gekozen systeem snel en effectief. Omdat risico's worden geminimaliseerd en tegelijkertijd de veiligheid toeneemt, is deze investering in het zicht rondom uw truck zeer de moeite waard. 

Neem contact op met uw DAF Dealer of kijk in de TRP eCatalogue.