DAF Municipal_XD_SL_350_FAN530_LHD_VDLSideloader

Uw truck op de weg houden

DAF Uptime Plus

 

De belangrijkste voordelen van DAF Uptime Plus: 

  • Gegarandeerde mobiliteit: binnen 8 uur weer onderweg
  • Vervangend voertuig of financiële vergoeding wanneer stilstand langer is
  • Financiële compensatie van € 300,- per dag voor maximaal 15 dagen
  • Snelle ondersteuning van ons toonaangevende
  • DAF ITS Snelle verzending van alle benodigde onderdelen
 
 

Wanneer de uptime van uw voertuig de hoogste prioriteit heeft

Tijd is geld, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. DAF Trucks helpt u uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren door te focussen op betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit en transportefficiency. Maar zelfs in het beste geval kan uw vrachtwagen nu en dan onverwachte problemen ondervinden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op de weg kunt concentreren.

DAF Uptime Plus voor bouwtransport combineert optimale voertuigprestaties met de meest uitgebreide pechservice van DAF. Mocht uw vrachtwagen defect raken, dan biedt DAF International Truck Service (ITS) u onmiddellijke hulp aan, waar u ook bent. Daarbij zet ons netwerk van DAF-dealers zich in om u zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen.

 

uptime plus
 
 
DAF-MultiSupport-Flex-Care
DAF_MultiSupport_Full_Care_Uptime
 

DAF MultiSupport

DAF Uptime Plus is beschikbaar met onze uitgebreide  Flex Care- of Full Care contracten. Wanneer uitval wordt veroorzaakt door de opbouw, biedt DAF Uptime Plus u de extra diensten die DAF ITS biedt, behalve dat er dan geen vervangend voertuig of financiële vergoeding van toepassing zal zijn.

Deskundig advies

Wij streven er altijd naar een oplossing te bieden die uw bedrijf vooruithelpt. Uw DAF-vertegenwoordiger of DAF Dealer bespreekt graag de mogelijkheden die DAF MultiSupport u kan bieden.

Lees meer over DAF MultiSupport pakketten