DAF CF FAW (8x4)
 

DAF CF FAW (8x4)

WERKT ALTIJD

 
  • Uiterst wendbaar, dankzij een kleine draaicirkel
  • Ideaal voor zware deelladingen
  • Uitstekende tractie, dankzij de dubbel aangedreven tandem
 

De 8x4 tridem opstelling maakt de CF FAW tot een uiterst flexibel voertuig, en zorgt ervoor dat deze gebruikt kan worden in een groot aantal verschillende toepassingen. Het voertuig combineert een hoog laadvermogen met een hoge wendbaarheid.

De dubbel aangedreven tandem geeft bovendien voldoende tractie, ook in minder begaanbare omstandigheden. De gestuurde, hefbare naloopas zorgt voor extra tractie wanneer deze wordt geheven en zorgt voor een hoge mate van manoeuvreerbaarheid wanneer deze voor het vervoer van zware deelladingen niet geheven is.

De naloopas kan een statische belasting aan van 26 ton, interessant voor laadkranen die achterop de laadbak zijn gemonteerd. Ook zorgt de 8x4 tridem opstelling voor een kleinere draaicirkel in vergelijking met b.v. een reguliere 8x4 opstelling zoals bij de CF FAD, wat ten goede komt aan de manoeuvreerbaarheid van de CF FAW.

Daarnaast biedt de CF FAW hoge maximale aslasten, zoals een 9 of zelfs een 10-tons vooras waardoor ook zware opbouwen als laadkranen, direct achter de cabine mogelijk zijn.

 

 
Configureer uw voertuig
 
 
 

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor bouwmaterialen