DAF CF FAD Container crane
 

DAF CF FAD Construction (8x4)

WERKT ALTIJD

 
  • Hoge bodemvrijheid en hoge maximale oploophoek
  • Hoog laadvermogen
  • Uitstekende off-road capaciteiten
 

De solide en robuuste bouw van de CF FAD Construction maken het tot een populair voertuig voor operaties in moeilijk begaanbaar terrein. Dit is mede dankzij de 8x4 asconfiguratie die maximaal (weg legaal) laadvermogen biedt.

Dankzij de optionele 9-tons voorassen en de tot wel 26-tons tandem, biedt de CF FAD Construction een hoog maximaal laadvermogen. Dit zorgt er ook voor dat er gemakkelijk een zware kraan achter de cabine kan worden gemonteerd. En dankzij de optionele off-road versnellingsbaksoftware samen met de krachtige aandrijflijn, hoge bodemvrijheid en design kenmerken als robuuste bumpers en een robuust chassis biedt de CF FAD Construction optimale voertuig inzetbaarheid. Het maakt de CF FAD Construction ideaal voor het transporteren en op-/afladen van bouwmaterialen in elke omgeving of situatie.
 
Configureer uw voertuig
 
 
 
DAF-CF-FAD-Construction-main-visual-STS_9572

DAF Uptime Plus voor Construction

Tijd is geld binnen de bouwsector, dus is het uitermate belangrijk om uw voertuig op de weg te houden. We hebben onze bestaande reparatie- en onderhoudscontracten speciaal voor u uitgebreid zodat u zich zorgeloos op uw business kunt concentreren.

Speciale aanbieding

 

Ontdek onze andere transportoplossingen voor bouwmaterialen