DAF Connect visual

Big data

 

DAF Connect is een online fleetmanagementsysteem dat de prestaties van uw wagenpark en chauffeurs in real-time bewaakt, vergelijkt en optimaliseert - voor maximale efficiëntie, de laagst mogelijke brandstofkosten en uiterst gunstige CO2-emissie.

Er wordt in een hoog tempo vooruitgang geboekt. Met DAF Connect was het al mogelijk om de beste routes te plannen en het brandstofverbruik van individuele trucks en chauffeurs te bewaken. En kortgeleden is het ook mogelijk geworden om het geheugen van chauffeurskaarten en tachografen online uit te lezen met DAF Connect, wat enorm veel tijd en moeite scheelt.

De voortdurende groei van big data en Connected Services betekent dat hun waarde in de toekomst alleen nog maar toeneemt: waarschuwingssignalen van voertuigen die automatisch op de basis te zien zijn, software-updates die op afstand kunnen worden geïnstalleerd, onderhoud onderweg dat efficiënt kan worden gepland. Dit alles is buitengewoon voordelig, zowel voor uw winst als voor de wereld waarin we leven. Alles profiteert van efficiëntie.

Wilt u meer weten over DAF Connect? Bezoek de website voor uw land of neem contact op met uw lokale dealer.