5-reasons-daf-dealer-grease-pit-oil-replacement-1600x900

Proactief

uw DAF Dealer

Dankzij onze grondige kennis van DAF trucks kunnen we u waarschuwen voor problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen.

 

Preventief onderhoud

Zorgvuldig en preventief onderhoud kan voorkomen dat uw truck stil komt te staan. Zo kunt u grote reparaties vermijden door het koelsysteem, de accu en de kleppen regelmatig te laten controleren en afstellen. Dit is vooral belangrijk tijdens de wintermaanden, wanneer het risico op storingen en defecten groter is. Wanneer uw truck op de juiste manier wordt onderhouden, is het risico op panne minimaal - een risico dat we allemaal waar mogelijk willen uitsluiten!

 

 

Altijd bereid om u te adviseren

Uw DAF dealer staat altijd klaar om u advies omtrent onderhoud te geven. We raden bijvoorbeeld preventieve reparatiewerkzaamheden aan wanneer we weten dat een specifieke component na een bepaald aantal kilometers moet worden vervangen. Of wanneer een component het einde van de levensduur bereikt. Dit bespaart u een extra bezoek aan de werkplaats en de tijd die daarmee is gemoeid. Door het bestand over uw truck nauwkeurig bij te houden, kunnen we preventieve reparaties uitvoeren die voorkomen dat uw truck onnodig stil komt te staan.

Proactief en professioneel. Dat is wat je toegevoegde waarde noemt!

 

 
DAF dealer

 

Up-to-date software

Onze DAVIE-koffer, waarin zich alle elektronische componenten van uw truck zijn opgeslagen, houdt bij wanneer u een nieuwe software-update nodig heeft. We raden u aan om de dealer dit voor u te laten doen, omdat een onjuiste installatie kan leiden tot problemen in de praktijk. Technologie verandert voortdurend en hoe nieuwer de truck, des te meer systemen er worden gebruikt. Gelukkig betekent het feit dat onze trucks steeds beter worden dat de kans op problemen steeds kleiner wordt. En in combinatie met professioneel onderhoud wordt de uitvaltijd geminimaliseerd.

 

 
NGD-Safety-systems-2
 

 

Comfort en veiligheid

Vanaf het allereerste begin staat voor DAF het comfort van de gebruiker voor voorop. Wist u dat DAF de ruimste cabine heeft van alle truckfabrikanten? Als chauffeur brengt u het grootste deel van uw tijd door in de truck, dus het is een belangrijk pluspunt wanneer de cabine aan al uw eisen voldoet. En uiteraard zonder concessies te doen aan uw veiligheid. De cruisecontrol wordt bijvoorbeeld automatisch uitgeschakeld wanneer er een obstakel wordt gesignaleerd. Preventief onderhoud draagt ook bij aan meer veiligheid door er in het najaar voor te zorgen dat u klaar bent voor de winter, of door het koelsysteem in het voorjaar te reinigen voordat het warme zomerweer begint. Uw DAF dealer geeft u graag advies.

 

Transparantie ten aanzien van de kosten

We kunnen preventief onderhoud voor u uitvoeren, zodat u altijd klaar bent voor het komende seizoen. Als uw betrouwbare partner staan we dag en nacht voor u klaar. U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract, zodat u exact weet wat de jaarlijkse kosten zijn. Samen met uw dealer kunt u de timing van de onderhoudsintervallen bepalen. Als chauffeur kunt u enkele onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren, zoals de vloeistoffen controleren en andere kleine klusjes.

Wanneer u twijfelt en voor alle andere onderhoudswerkzaamheden bent u altijd van harte welkom bij een van onze dealers. We staan altijd graag voor u klaar.

 

PACCAR Connect visual

PACCAR Connect - Connect diensten

Connected Services zijn er om uw dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen. PACCAR Connect is ons merk voor open, eenvoudige en vertrouwde Connected Services, met de beste klantervaring. PACCAR Connect is het merk voor open platform-oplossingen dat kan worden geïntegreerd met uw zakenpartners.

Lees meer
 

5 redenen om een DAF werkplaats te kiezen

 Uw DAF dealer bezit de vaardigheden en de ervaring om u te helpen bij alle reparaties en elke vorm van onderhoud. Met behulp van geavanceerde diagnostische apparatuur houden hooggekwalificeerde serviceprofessionals uw truck in topconditie.

 
Meer informatie over de DAF dealer
 

 

BETTER SERVICE,

BETTER DAF