DAF dealer

Efficiënt

uw DAF Dealer

Onze monteurs volgen regelmatig speciale trainingsprogramma's, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van truckonderhoud. Niemand kent onze trucks beter dan wij! 

 

Onze modus operandi

Wanneer uw truck bij ons komt voor onderhoud, streven we ernaar om de truck zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen. Heeft u problemen met uw truck of deskundig advies nodig? Onze DAF dealers kunnen u alle hulp bieden die u nodig heeft. U kunt zelfs langskomen en kleine reparaties onmiddellijk laten uitvoeren. En als u op een bepaalde dag weer op de weg moet zijn, zorgen wij ervoor dat uw truck klaar staat voor vertrek. Uw wens is ons bevel.

 

DAF dealer

Persoonlijk contact

Persoonlijk en informeel contact vormt in onze ogen de basis voor een vruchtbare en duurzame samenwerking. Als u hulp nodig heeft en toevallig langs een van onze dealers rijdt, aarzel dan niet om te stoppen. Wanneer uw truck alleen een kleine aanpassing of reparatie nodig heeft, kunt u bij de dealer wachten tot een en ander is geregeld. Mocht de reparatie meer tijd kosten, dan krijgt u alternatief transport zodat uw planning er niet onder lijdt. In de tussentijd houden we u op de hoogte van de status van uw eigen truck. Onze persoonlijke aanpak is een van de redenen waarom onze klanten graag terugkomen en wij zijn bijzonder blij met hun klandizie. 

 

Iedereen op de hoogte houden: transparantie

Wanneer we het probleem hebben opgespoord, brengen we u onmiddellijk op de hoogte van de relevante informatie. Mocht de reparatie duurder uitvallen dan verwacht, dan bespreken we dit eerst met u, zodat de eventuele kosten niet als een onaangename verrassing komen. We vertellen u precies wat het probleem is, hoe snel we het kunnen oplossen en geven u een realistische raming van de kosten. Daarbij houden we rekening met alle relevante factoren, zoals het bouwjaar van uw truck. Uiteindelijk bent u degene die de beslissing neemt of de reparatie wel dan niet wordt uitgevoerd. 

 

Altijd paraat

Wanneer blijkt dat het lastig wordt om de noodzakelijke reserveonderdelen diezelfde dag nog naar de werkplaats te krijgen, zetten we alles op alles - we sturen een taxi om onderdelen te halen of werken over als het moet! We doen alles wat in ons vermogen ligt om de klus te klaren.

Uw DAF dealer staat altijd voor u klaar, zelfs op afstand. Als uw truck onderweg pech krijgt, sturen we een monteur om het probleem op te lossen of zorgen we ervoor dat uw truck wordt weggesleept. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wat de situatie ook is, u bent altijd van harte welkom bij uw DAF dealer. En de koffie staat altijd klaar. 

 

 

5 redenen om een DAF werkplaats te kiezen

 Uw DAF dealer bezit de vaardigheden en de ervaring om u te helpen bij alle reparaties en elke vorm van onderhoud. Met behulp van geavanceerde diagnostische apparatuur houden hooggekwalificeerde serviceprofessionals uw truck in topconditie.

 
Meer informatie over de DAF dealer
 

 

BETTER SERVICE,

BETTER DAF