DAF-MultiSupport-Iemoli_hero-header

"Hoe DAF MultiSupport Andrea Bigiotti Iemoli geruststelt"

Iemoli Trasporti Group

 

Een vaste prijs en de zekerheid dat zijn trucks altijd in goede staat zijn. Dit zijn de redenen waarom Andrea Bigiotti Iemoli, eigenaar van Iemoli Trasporti Group, koos voor een DAF MultiSupport Full Care contract.

 
 

"De belangrijkste prioriteit van Iemoli Trasporti is altijd geweest om betrouwbaar en punctueel vervoer te bieden. Trucks moeten 365 dagen per jaar volledig operationeel zijn gedurende de hele tijd dat ze deel uitmaken van het wagenpark. Met DAF MultiSupport Full Care hebben we dit doel bereikt," aldus Andrea Bigiotti Iemoli.

De Iemoli Trasporti Group is een groot bedrijf dat gevestigd is in de provincie Como, Italië. Het richt zich vooral op vervoer van gevaarlijke goederen volgens ADR-regels, het vervoer van goederen met temperatuurregeling en intermodaal vervoer tussen Italië en Zwitserland. Het bedrijf, opgericht in 1962 door Giovanni Bigiotti Iemoli, wordt nu geleid door Andrea, die ook vertrouwt op een effectief partnerschap met zijn zus Margherita en een team van 50 werknemers. 

DAF-MultiSupport-Iemoli-image-2
 
 
 
DAF-MultiSupport-iemoli_carrousel-round

Een contract dat altijd zorgt voor maximale operationele capaciteit

Het bedrijf heeft dit soort contracten niet altijd gehad, weet Andrea: "Vroeger waren we uitsluitend afhankelijk van de fabrikant voor garantie en het onderhoud van voertuigen. Het probleem was dat we de uiteindelijke kosten van de operatie niet konden inplannen. Ik wilde een contract dat dekking biedt tegen alle problemen of zorgen en ik wilde een vaste prijs betalen die ik wel kan inplannen. Nu hoef ik alleen nog maar na te denken over banden en brandstof: DAF zorgt voor de rest, voert routinematig en niet-routinematig onderhoud uit, zowel in Italië als in het buitenland, en werkt effectiever en efficiënter." 

 
 

Goed onderhouden trucks betekent een betere klantenservice

Gemiddeld blijven trucks zes jaar in een wagenpark en is de duur van het DAF MultiSupport Full Care contract hetzelfde. Dit is een oplossing die het bedrijf geleidelijk tot stand heeft gebracht: "We besloten de contracten te verlengen omdat we constateerden dat, door het geplande onderhoudsprogramma van DAF, de trucks na vier of vijf jaar nog steeds 'jong' en volledig betrouwbaar zijn." 

DAF-MultiSupport-Iemoli_8601_image
 
 

Andrea legt uit, "De MultiSupport Full Care oplossing kan continu en betrouwbaar onderhoud garanderen tegen een vaste prijs, zodat we veilig kunnen vertrouwen op volledig functionele trucks die altijd klaar zijn voor gebruik. Dit heeft ook een positieve invloed op het gebruik van de truckcapaciteit en uiteindelijk op de kwaliteit van onze klantenservice." Tegenwoordig zou Andrea zich geen raad weten zonder deze waardevolle ondersteuning. "Wanneer ons bedrijf nu besluit om een nieuwe truck aan het wagenpark toe te voegen, wordt het volledige onderhoudscontract als een gegeven beschouwd en al verantwoord voordat we de truck kopen." 

Kortom, de Italiaanse zakenman is volledig tevreden met het DAF MultiSupport Full Care contract: "Mijn ervaring is zeer positief en ik zou het aanbevelen aan elk transportbedrijf." Zo kunt u alle tijd die u bespaart investeren in uw bedrijf.


Bezoek de website van Iemoli Trasporti
 
DAF MultiSupport

Reparatie- en onderhoudspakketten - MultiSupport

PACCAR Financial kan uw reparatie- en onderhoudskosten in uw leasecontract opnemen, evenals andere diensten, zoals de verzekering van uw truck, GAP-verzekering, wegenbelasting en tolvignetten.

Lees meer