St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99375
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99377
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99408

St van den brink

De DAF CF en XF rijden heel rustig, schakelen goed, hebben een mooi koppel bij weinig toeren en zijn ook gunstig in het brandstofverbruik.

 

Met zo’n vijfhonderd trucks, is de vloot van St. vd Brink zonder twijfel een van de grootste van Nederland. Toen in 2017 de nieuwe CF en XF werden aangekondigd, werden beide modellen direct aan het wagenpark toegevoegd. Eigenaar Alex van den Brink is er gelukkig mee. “Deze trucks van DAF zijn niet alleen erg zuinig, maar helpen ons in deze moeilijke arbeidsmarkt ook om goede chauffeurs aan ons te binden.” 

 

 

Alex van den Brink - eigenaar

De samenwerking met DAF is voor het familiebedrijf al jarenlang een uitgemaakte zaak. Van den Brink: “Er is over en weer groot vertrouwen. Toch was de claim van DAF dat we met de DAF CF en DAF XF 7% brandstof zouden kunnen besparen ten opzichte van het uitgaande model, wel stevig. In de praktijk blijkt 'ie echter helemaal terecht. Wij scoren zelfs nog beter. Dat levert ons een jaarlijkse besparing op van 1 miljoen liter brandstof, ofwel 1 miljoen euro.” 

 

Maar er is meer waarom de onderneming de DAF CF en DAF XF aan de borst drukt. “Het is op dit moment erg moeilijk om goede chauffeurs te vinden en te behouden. Door voor hen een DAF te kopen, maken we ze écht gelukkig.”

 
 
St-van-den-brink-owner-Alex-van-den-Brink
 
 
St-van-den-brink-Harry-van-der-Bunt
 

Chauffeur Harry van der Bunt

Chauffeur Harry van der Bunt is bijzonder blij met zijn DAF XF: “Met zo’n fijne truck heb je meer plezier in je werk. Hij is zó stil. Deze truck maakt mijn werk lichter. Ik kom meer uitgerust aan op mijn bestemming. Mijn XF is geweldig.” Zijn collega Frank Hop vult aan: “Het is een echt kwaliteitsproduct. Dat voel je. Dat merk je. Hij schakelt soepel, blijft laag in de toeren. Ik ben trots op mijn DAF CF.” 

Bezoek de website van St. van den Brink