DAF-und-Hegelmann-Screenshot-06-190418

Hegelmann Express

Snelle en betrouwbare levering in heel Europa!

 

Er zijn maar weinig Europese transportbedrijven zo dynamisch als de internationale Hegelmann-groep. Een van de dochterondernemingen van het familiebedrijf is Hegelmann Express GmbH, het transport- en het logistieke dienstverleningsbedrijf met het hoofdkantoor in Bruchsal, Duitsland. Het bedrijf wordt geleid door Managing Director Andreas Schmidt en Managing Shareholder Siegfried Hegelmann, die samen met zijn neef Anton Hegelmann de leiding heeft over de Hegelmann Group.

 
Hegelmann-Screenshot-12-190418-Person-1

 

Siegfried Hegelmann is de derde generatie die aan het roer van de Hegelmann-groep staat en zet het bedrijf op koers voor een intensieve groei.

Hegelmann-Screenshot-12-190418-Person-2

 

Aleksandr Russmann: „Als je je werk goed doet, krijg je kansen. Ik was al 15 jaar als chauffeur werkzaam bij Hegelmann, en nu ben ik rijinstructeur.

 
 

"Voorop lopen"

In een interview met het industrieblad Trans Aktuell vertelt Siegfried Hegelmann over een snel opkomende vraag vanuit alle transportsegmenten. „Onze strategie is om op alle gebieden voorop te lopen, zegt hij. De 35-jarige vertelt dat het bedrijf al vier opeenvolgende jaren met ongeveer 50 procent is gegroeid. Volgens Hegelmann is groei niet een einddoel op zichzelf, maar wel een eis van de markt en de wens van de klanten, die Europese transportoplossingen vanuit één bron verlangen. 

DAF-und-Hegelmann-Screenshot-12-190418
 
 

Gelukkigere chauffeurs met DAF-trucks 

Hegelmann vertrouwt op voertuigen van DAF Trucks omdat het bedrijf heeft ervaren dat tevreden chauffeurs een positieve bijdrage leveren. Bij een constant tekort aan chauffeurs zijn een goede uitrusting en ruime cabines voor chauffeurs, zeker tijdens lange ritten, essentieel voor een grotere werktevredenheid. 

"Dingen zien vanuit het standpunt van de klant"

Siegfried Hegelmann over de samenwerking met DAF: "Wij merken dat DAF dingen ziet vanuit het oogpunt van de klant. Of het nu gaat om het contact met de dealer of rechtstreeks met de fabrikant, onze zorgen en behoeften worden serieus genomen. Bovendien gaat DAF verder dan het leveren van betrouwbare en zuinige bedrijfsvoertuigen en probeert het bedrijf altijd met financiering, onderhoud en reparatieservices maximale flexibiliteit te garanderen."

 

 
 
DAF-und-Hegelmann-Screenshot-11-190418
 

Omdat tevreden chauffeurs het belangrijkste onderdeel vormen van het grote truckpark van Hegelmann, waardeert het management de uitstekende „reputatie van het DAF-merk onder chauffeurs.

DAF-und-Hegelmann-Screenshot-09-190418
 

Chauffeurs van Hegelmann beschouwen het uitgebreide Europese netwerk van snelwegen als hun thuis, dus is het belangrijk dat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op een ruime cabine en een comfortabel bed.

 
 

Over Hegelmann Express GmbH

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN ZONDER VERTRAGING

Op basis van dit principe werden in 1998 de allereerste voertuigen afzonderlijk aangeschaft voor de speciale transportsector, en was de basis voor de bedrijvengroep gelegd. In het begin reden de oprichters van het bedrijf zelf met de trucks door heel Europa, terwijl ze tegelijkertijd bezig waren met het uitbreiden van hun bedrijf. De Hegelmann Group bestaat nu uit talrijke onafhankelijke dochterondernemingen. Ze helpen klanten in heel Europa en zelfs tot aan de grens met China bij het realiseren van hun transportvereisten.

VANUIT ÉÉN BRON

Om ervoor te zorgen dat klanten snel en op tijd worden beleverd, zijn de medewerkers van Hegelmann 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Het bedrijf richt zich op ophaalpunten in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en vele andere Europese landen en de GOS-landen, waardoor Hegelmann "just-in-time"-concepten voor klanten kan bieden.

SERVICE-OMVANG

Expressdienst, gevaarlijke goederen, autotransport, auto-industrie, hoogwaardige goederen, medische apparatuur, voedingsmiddelen, afvaltransport en speciaal transport, containerlogistiek, magazijnservice.

 
www.hegelmann.com