DAF XF

Uitstekend chauffeurscomfort

De DAF XF biedt een ongeëvenaard comfort waar DAF’s vlaggenschip wereldwijd om geroemd wordt. De cabine biedt de meeste binnenruimte, de beste en grootste bedden en een geheel nieuwe aantrekkelijke sfeer en uitstraling. De DAF XF: het beste wat een chauffeur zich kan wensen!

 
DAF XF

Toonaangevend interieur

De nieuwe smaakvolle en warme zandkleuren waarin dashboard, stoelen, gordijnen, matrassen en zij- en achterwanden zijn uitgevoerd, verlenen het interieur een geweldige sfeer waarin elke chauffeur zich thuis voelt. De nieuwe Exclusive Line vormt het toppunt van luxe en comfort. Deze onderscheidt zich met een cognackleurig dashboard en portierpanelen, evenals stijlvolle aluminium look uitstroomopeningen. Deze werk- en woonplek is zeker 6 sterren waard.

 

Optimaal comfort door temperatuur- en klimaatregelsysteem

Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Dit systeem omvat one-touch ontwasemen, standventilatie, standverwarming met timer, restwarmte en automatische recirculatie, en kan worden bediend vanaf het bedieningspaneel in de achterwand. Altijd optimaal comfort voor de chauffeur. Bovendien is dit nieuwe klimaatsysteem extreem energiezuinig, wat bijdraagt aan de lage operationele kosten.

DAF XF
 
DAF XF

Nog betere informatie voor de chauffeur

We hebben de informatie voor de chauffeur verder uitgebreid om effectief handelen te vergemakkelijken. Het fraai vormgegeven en duidelijke instrumentenpaneel heeft nu andere lettertypen en een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. Het infopaneel voor de chauffeur biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren, werden de instellingen logischer ingedeeld en bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

 

Gebruikersvriendelijke interieurverlichting

We hebben de interieurverlichting opnieuw ontworpen en nu voorzien van een innovatieve draaischakelaar. De bedieningsknop bevindt zich in het midden van het dashboard en is daardoor altijd binnen handbereik. De chauffeur kan kiezen uit verschillende standen voor de uiteenlopende rij- en rustcondities en beschikt ook over een dimfunctie. Voor meer gebruiksgemak is er ook een tuimelschakelaar op de achterwand aangebracht.

DAF XF
 
DAF XF

Aanpasbare schakelaars

Dankzij de slimme elektronica kan de positie van de individuele schakelaars aan de voorkeur van de chauffeur worden aangepast. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak en een maximale voertuig efficiency.

 
 

 

De DAF XF in meer detail
 

DAF XF

Aandrijflijn

Eersteklas brandstofefficiency is het resultaat van een perfect geïntegreerde aandrijflijn, samengesteld uit motoren, transmissies en achterassen die elk stuk voor stuk technische hoogstandjes zijn.

DAF XF

De ideale basis voor elke opbouw

Ook het doordachte chassis is van topklasse. Het is zowel sterk als licht dankzij de toepassing van hoogwaardig staal. Bovendien heeft het ruimtebesparende mogelijkheden die opbouwers zullen verrassen.

DAF XF

Exterieurontwerp

Nieuwe ontwerpelementen maken de DAF XF tot de meest opvallend truck op de weg. Deze elementen dragen ook bij aan de uitstekende aerodynamica die uw transportefficiëntie ten goede komen.