Hulp onderweg

DAF-ITS-roadside-assistance-940

DAF International Truck Service (ITS)

We helpen u snel weer op weg

Als een chauffeur onverhoopt strandt met pech of na een ongeval, dan is het prettig te weten dat hij volledig kan vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS). Eén telefoontje naar DAF ITS is voldoende om deze service in gang te zetten, waar u zich ook bevindt in Europa. Het DAF ITS call center is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar. De ervaren ITS medewerkers bieden alle hulp en assistentie die nodig is om uw truck, met zo min mogelijk vertraging, weer op weg te helpen.

Een gratis service voor alle DAF klanten

Voor onmiddellijke assistentie

DAF international truck service

Als er eens iets onverwachts gebeurt, dan is één telefoontje naar ITS genoeg om het voertuig met minimale vertraging weer op weg te helpen.

DAF ITS: +31 402143000

Voordelen

De voordelen van DAF ITS

  • Via één telefoonnummer voor heel Europa: +31 40 214 30 00 komt u direct in contact met een ITS medewerker
  • ITS is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • ITS kan u te woord staan in tien verschillende talen
  • ITS helpt de chauffeur, organiseert een betalingsgarantie en regelt eventuele andere financiële kwesties
  • Toegewijde en uitstekend opgeleide monteurs zorgen ervoor dat de truck in de meeste gevallen ter plekke kan worden hersteld
  • ITS is een in-company service, gevestigd in Eindhoven in het hart van de DAF organisatie
  • Onder de service van ITS valt niet alleen de reparatie van het voertuig, maar ook de trailer of de opbouw
  • Om snelle en efficiënte hulp te kunnen garanderen kan ITS vertrouwen op ruim 1100 DAF-dealers en servicepunten in Europa
  • ITS informeert eventueel het thuisfront van de chauffeur en houdt uw onderneming op de hoogte van de vorderingen van de reparatie
  • ITS doet alles wat nodig is om een gestrand voertuig weer op weg te helpen met zo min mogelijk vertraging

24/7

24 uur per dag, 7 dagen per week

DAF ITS mechanicWanneer een telefoontje binnenkomt, neemt ITS niet alleen contact op met de dealer of het servicepunt dat hulp zal gaan bieden, maar ook met de dealer waar het voertuig normaalgesproken onderhoud krijgt. Daardoor kan de ITS-operator meteen ook de betalingsgarantie regelen, waardoor de chauffeur zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële afhandeling. Vanzelfsprekend licht ITS, voor zover dat nog niet gebeurd is, ook de thuisbasis van de chauffeur in en houdt het bedrijf op de hoogte van de vordering van de reparatie.
In overleg met de operator, die continu van de voortgang op de hoogte is, kan ook bepaald worden of een vervangende truck geregeld moet worden of een spoedzending van een onderdeel dat bij de dealer toevallig niet op voorraad is. In heel Europa kan ITS bogen op een uitgebreid en goed gespreid netwerk van zo’n 1.100 DAF-dealers en -servicepunten. In maar liefst 49 landen weten DAF-klanten zich verzekerd van snelle hulp bij pech of bijvoorbeeld ongeval. 24 uur per dag, 7 dagen per week.


10 talen

Assistentie in 10 verschillende talen

DAF ITS callcenterWie nu het centrale nummer van DAF ITS kiest 
(+31 40 214 30 00),  krijgt één van de ITS-operators aan de lijn, die ieder minimaal zes talen spreken. In totaal kan ITS chauffeurs in tien verschillende talen te woord staan. Moderne computerapparatuur zorgt voor een razendsnelle bepaling welk DAF servicepunt zich het dichtst in de buurt van het gestrande voertuig bevindt. Snelheid van handelen is altijd al één van de grote krachten van ITS geweest. Immers, hoe eerder een truck weer onderweg is, hoe beter. En hulp blijft niet alleen beperkt tot die aan het voertuig zelf. Er wordt ook hulp verzorgd voor de trailer, de opbouw of de chauffeur zelf.

Historie

Historie

Aan het eind van de jaren zestig, begin jaren zeventig, had het internationale vervoer over de weg al een enorme vlucht genomen. DAF-chauffeurs die met pech of na een ongeval strandden, belden met DAF’s hoofdkantoor in Eindhoven en kregen meestal iemand van de afdeling ‘International Sales’ aan de lijn. Hulp werd er altijd meteen geboden, maar de noodzaak tot een structurele en professionele wijze van afhandeling leidde in 1972 tot ITS ofwel International Truck Service, toen een primeur in de bedrijfswagenwereld.

Gerelateerde informatie

DAF Diensten

DAF diensten

Achter iedere DAF truck staat een professionele organisatie en een internationaal netwerk van dealers. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.

Lees meer

Neem contact op met uw DAF dealer

DAF logo on dealer building

Wilt u meer weten? De DAF dealer kan u alles vertellen over de producten en diensten van DAF.

Zoek een DAF Dealer

Share this page

We invite you to share this page.