Download
  • donderdag 22 februari 2024
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

165 DAF XG trekkers voor HOYER, wereldwijd vervoerder van vloeibare producten

Duurzame vlootvervanging met DAF

De wereldmarktleider in logistieke oplossingen voor vloeibare producten HOYER, vernieuwt haar vloot met 165 DAF XG 480 4x2 trekkers. De trucks, die de komende maanden worden geleverd, worden ingezet in heel Europa. Alle voertuigen zijn voorzien van DAF’s nieuwste, uitgebreide pakket Advanced Driver Assistant Systems (ADAS).

 
DAF-XG-tractors-for-global-liquid-products-transporter-HOYER
Wereldwijde vervoerder van vloeibare producten HOYER heeft maar liefst 165 DAF XG 480 4x2 trekkers besteld.
 

HOYER werd opgericht in 1946 in Hamburg, Duitsland en is uitgegroeid tot mondiale koploper in logistieke oplossingen voor vloeibare producten. De onderneming is actief op alle continenten en biedt oplossingen op maat voor klanten in verschillende sectoren, waaronder gas, voedsel, minerale olie en chemie. HOYER heeft kantoren in meer dan 100 landen. Voor wegtransport vertrouwt het op een vloot van meer dan 1.200 trucks, met een sterke vertegenwoordiging van DAF. Bovendien heeft de onderneming meer dan 1.700 opleggers.

‘Een veilige en duurzame vrachtwagen’

De nieuwe trekkers worden gestationeerd in Duitsland, Nederland en Polen en ingezet in heel Europa. Rudolf Schumacher, hoofd Fleet Management Road voor Europe Domestic van de HOYER Group, is opgetogen dat een deel van de vloot vervangen wordt door de zeer efficiënte en meermaals bekroonde DAF XG.
“Deze betrouwbare trucks zijn voorzien van de nieuwste, state-of-the-art veiligheidssystemen en bieden onze chauffeurs ook een luxe en comfortabele ervaring. Het feit dat de voertuigen kunnen rijden op HVO, sluit aan bij onze ambitie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. En dat vinden we belangrijk voor de volgende generaties. Het rijden op HVO vermindert namelijk de ‘well to wheel’ CO2-uitstoot met tot maar liefst 90%. Dankzij onze nieuwe DAF-trucks kunnen we op de best mogelijke HOYER-manier onze klanten uitzonderlijke service bieden.”

‘Hoogste klantenservice’

“DAF is al vele jaren een voorkeursleverancier van HOYER. We zijn vereerd dat deze wereldleider in hoogwaardige transportoplossingen onze DAF XG-serie heeft gekozen om hun klanten tijdige leveringen te garanderen,” aldus Bart Bosmans, Directeur Marketing & Sales en Lid van Raad van Bestuur van DAF Trucks. “Wij bieden de meest efficiënte, veilige en comfortabele trucks op de markt. Bovendien zetten we ons in om de allerbeste klantenservice te leveren. Dat HOYER dit erkent, doet ons deugd.”

 

 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België