Download
  • woensdag 22 november 2023
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

De DAF XD eerste distributietruck in ETS2

DAF XD distributietruck toegevoegd aan European Truck Simulator 2

DAF Trucks en SCS Software hebben de Nieuwe Generatie DAF XD distributietruck toegevoegd aan Euro Truck Simulator 2 (ETS2). De 'International Truck of the Year 2023' is de allereerste distributietruck die in de enorm populaire computergame is opgenomen.

 
DAF-XD-first-ever-distribution-truck-in-ETS2
De Nieuwe Generatie DAF XD is nu beschikbaar in ETS2.
 

De geavanceerde Nieuwe Generatie DAF XD, die vorig jaar op de IAA werd geïntroduceerd, heeft een nieuwe norm gesteld in het regionale en nationale distributiesegment. Op het gebied van efficiëntie, veiligheid en chauffeurscomfort heeft de XD een klasse apart gecreëerd.

Ervaar het uitzonderlijke zicht

In de computergame kunnen gamers virtueel de eersteklas veiligheid van de XD ervaren. De grote voorruit en grote zijruiten met ultralage ruitlijnen zorgen in combinatie met de lage cabinepositie en de optionele trottoirzichtruit voor een ongeëvenaard direct zicht. Optimaal indirect zicht wordt – ook in de game – gegarandeerd door het unieke DAF Corner View en DAF Digital Vision System.

European Truck Simulator 2

“Ik ben verheugd onze samenwerking met DAF Trucks voort te zetten door de DAF XD in Euro Truck Simulator 2 op te nemen. De introductie van de DAF XD in onze gamewereld is een belangrijke mijlpaal in onze missie om elke reis zowel leuk als authentiek te maken”, aldus Pavel Šebor, CEO van SCS Software.
De Euro Truck Simulator is verkrijgbaar via de STEAM store.

DAF Virtual Experience

“We zijn enthousiast om de DAF XD, uitgerust met het DAF Digital Vision System, in Euro Truck Simulator 2 te zien. Zo kunnen duizenden gamers de talloze unieke kwaliteiten van onze bekroonde distributietruck zelf ervaren”, aldus Rik van Aken, Director Marketing bij DAF Trucks. 

 

 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België