Download
  • maandag 17 juli 2023
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Bart Bosmans benoemd tot Directeur Marketing & Sales

Binnen de DAF Board of Management is Bart Bosmans met ingang van 1 september 2023 benoemd tot Directeur Marketing & Sales. Hij volgt daarmee Richard Zink op, die per dezelfde datum met pensioen gaat.

 
DAF-Trucks-Bart-Bosmans
 

Bart Bosmans trad 19 jaar geleden bij de onderneming in dienst en bekleedde diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen Operations, Kwaliteit en Verkoop. Hij was onder andere Director of Operations bij PACCAR Financial Europe, Director of European Sales en Plant Manager van de PACCAR truckfabriek in Sainte-Thérèse, Canada.

Bart behaalde zijn Master Degree aan de Universiteit van Leuven en een MBA aan de Vlerick Business School in Gent.

Richard Zink zal met pensioen gaan na een 24-jarige carrière bij DAF. Hij speelde een belangrijke rol bij het verder versterken van het merk DAF in Europa en daarbuiten en bij het realiseren van een record marktaandeel van 17,3% in de zware klasse in de EU in 2022. Richard Zink bekleedde diverse functies binnen logistiek, voordat hij in december 2005 werd benoemd tot Managing Director van de DAF Cabine- & Assenfabriek in Westerlo, België. Richard werd in maart 2010 gepromoveerd tot Director Operations en lid van de Board of Management en was DAF Director Marketing & Sales sinds 2015.

 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

 
 
Rutger Kerstiens