Download
  • donderdag 30 juni 2022
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Geheel nieuw Night Lock voor Nieuwe Generatie DAF trucks

DAF introduceert zijn unieke DAF Night Lock voor de Nieuwe Generatie DAF trucks. Het Night Lock is beschikbaar voor elke nieuwe XF, XG en XG⁺. Achterafmontage is mogelijk via alle officiële DAF-dealers.

 
All new DAF Night Lock for New Generation DAF
Het nieuwe DAF Night Lock voor de Nieuwe Generatie DAF is vanaf nu te bestellen bij de DAF-dealers.
 

Het nieuwe DAF Night Lock is perfect geïntegreerd in het portierpaneel van de nieuwe XF, XG en XG⁺ trucks; de International Truck of the Year 2022. Het mechanische slot maakt gebruik van zowel de instapbeugel als de robuuste constructie van de portier. De noodzakelijke versterkingen zijn hiervoor al in de fabriek aangebracht.

150% sterker 

Het DAF Night Lock bestaat uit een stalen paneel in de kleur van het interieur en is voorzien van een tuimelschakelaar. Bij bediening van het slot schuift het paneel omlaag, óver de instapbeugel. Dit blokkeert de deur waardoor potentiële indringers worden buitengesloten. Een rode indicator geeft duidelijk aan dat het DAF Night Lock is geactiveerd. Eén druk op de tuimelschakelaar is voldoende om het slot weer te ontgrendelen. Daardoor kan de chauffeur in geval van nood altijd snel de cabine verlaten.

Uitgebreide tests hebben aangetoond dat het nieuwe DAF Night Lock tot wel 150% sterker is dan enig ander vergelijkbaar systeem op de markt. Zelfs met een koevoet kunnen de portieren van de Nieuwe Generatie XF, XG en XG+ die zijn uitgerust met het DAF Night Lock niet worden geopend.
Een speciale sticker op de deurgrepen attendeert anderen op de aanwezigheid van het DAF Night Lock.

Welzijn van chauffeurs

Voor DAF Trucks zijn de veiligheid en het welzijn van chauffeurs bijzonder belangrijk. Daarom introduceerde DAF in 2008 als eerste een nachtslot voor optimale bescherming van de chauffeur. Het nieuwe DAF Night Lock is niet alleen naadloos geïntegreerd in het portier, maar is ook nog robuuster en gebruiksvriendelijker.

De verkoop is gestart

Het nieuwe DAF Night Lock voor de Nieuwe Generatie DAF is vanaf nu te bestellen bij de DAF-dealers. 

 


͏ 


 
 
 

Perscontacten

Bent u journalist en heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications

Tel: +31 (0)40 214 2874
E-mail:   rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

Voor algemene vragen over DAF, kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

 

 
Rutger Kerstiens