Download
  • maandag 14 maart 2022
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

TRP Hemel gekroond tot Global TRP Store of The Year

PACCAR Parts heeft TRP Hemel in Hemel Hempstead uit het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot de ‘2021 Global TRP Store of the Year’. TRP is PACCAR Parts' exclusieve wereldwijde merk van universele onderdelen voor alle merken trucks, trailers en bussen. Het TRP-netwerk omvat 248 vestigingen in 39 landen over de hele wereld.

 
TRP store of the year
John Street (TRP Business development manager van HTC Group – links) en Jane Barrett (Depot manager van HTC Hemel – midden) ontvangen de Global TRP Store of The Year award uit handen van Trevor Mitchell (UK Sales en Marketing Directeur – rechts).
 

“TRP Hemel’s toewijding om het merk en de activiteiten van TRP te laten groeien, wordt geïllustreerd door haar uitstekende klantenservice en het hoogwaardige aanbod aan TRP-producten”, zegt Dick Leek, PACCAR Parts general manager Europe. 

Maximaliseren van de inzetbaarheid 

TRP Hemel is gevestigd ten noorden van Londen in een druk logistiek centrum. De vestiging is gekroond vanwege de buitengewoon grote aandacht voor training van de medewerkers en het altijd op voorraad hebben van de juiste onderdelen. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van het PACCAR Parts eCommerce-systeem, dat bijdraagt aan een optimale beschikbaarheid van onderdelen en een uitstekende klantenservice. De werkplaats van TRP Hemel telt 10 servicestraten om de inzetbaarheid van alle merken trucks, trailers, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen te maximaliseren. 

Enorme eer  

“Deze award is een enorme eer voor TRP Hemel en een prachtige erkenning van onze hardwerkende en toegewijde medewerkers”, stelt Peter Gibbons, directeur aftersales van de HTC Group. “Wij zijn er trots op dat wij onze klanten uitstekende kwaliteit en toegevoegde waarde kunnen bieden.”

Beste producten 

HTC Group opende TRP Hemel in april 2013. Het was de eerste Britse TRP store. De vestiging biedt het volledige aanbod TRP-producten. Voor het ontwikkelen van de beste producten werkt het nauw samen met DAF in het Verenigd Koninkrijk.

Toewijding aan de klant  

“PACCAR Parts waardeert haar relatie met de HTC Group en de toewijding van TRP Hemel om klant maximale voertuigbeschikbaarheid te bieden”, aldus Laura Bloch, PACCAR Parts general manager en PACCAR vice-president. “TRP stores bieden klanten over de hele wereld diensten met toegevoegde waarde, waaronder een uitstekende beschikbaarheid van een breed assortiment onderdelen, online verkoop, bezorgdiensten en loyaliteitsprogramma’s.”

 

 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België