Download
  • donderdag 20 januari 2022
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF benoemt 'International Dealers of the Year 2022'

Dealers door heel Europa bekroond, ook in Nederland

De Franse dealer Groupe Lefevre is tijdens de online DAF International Dealer Meeting uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2022'. Groupe Lefevre overtreft de verwachtingen van de klant op alle gebieden en zijn werkplaatsen beheersen het principe van 'First Time Right' als geen ander. Dat maakt de dealer de verdiende winnaar van 2022.

 
DAF-names-International-Dealer-of-the-Year-2022-01
De Franse dealer Groupe Lefevre is tijdens de online DAF International Dealer Meeting uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2022'. Alexis (m) en Fabrice (r) Lefèvre, eigenaren van Groupe Lefevre, werden verrast door Renaud Dehillotte (l), Managing Director DAF Trucks France, die tijdens de meeting met de award op de stoep stond.
 

Elk jaar bekroont DAF zijn best presterende dealers met een onderscheiding. Terwijl sommige een prijs ontvangen voor uitstekende klanttevredenheid, worden anderen erkend voor ongekende resultaten op het gebied van groei, algemene bedrijfsprestaties of de verkoop van nieuwe of gebruikte trucks, financiële dienstverlening of onderdelen. De dealer die op al die vlakken opvalt, wordt uitgeroepen tot ‘International Dealer of the Year’.

‘De best denkbare partner van klanten’

“Alleen een dealer die enerzijds nieuwe maatstaven zet op het gebied van klantervaring en anderzijds constant wil groeien door te investeren in zijn vestigingen en trainingen, verdient de titel 'DAF International Dealer of the Year'”, aldus DAF Trucks president-directeur Harry Wolters bij de online prijsuitreiking. “Groupe Lefevre is vastbesloten om op alle vlakken de best mogelijke partner te zijn voor haar klanten, ongeacht of het gaat om de verkoop van zware en middelzware trucks en PACCAR Parts of het aanbieden van diensten van PACCAR Financial en DAF MultiSupport. Deze dealer – met meerdere vestigingen in het noordwesten van Frankrijk – is de ‘Top Performer’ in klanttevredenheid. Groupe Lefevre biedt uitstekend verkoopadvies en ruime openingstijden en heeft hoogopgeleide, goed getrainde mensen in dienst. Samen met de ‘First Time Right’ resultaten van de werkplaats, is dit wat deze dealer voor klanten zo onderscheidend maakt.”

PACCAR Financial, PACCAR Parts, Used Trucks en DAF MultiSupport Awards

De best presterende dealers op het gebied van financiële dienstverlening, de verkoop van onderdelen, gebruikte trucks en reparatie- en onderhoudscontracten worden ook erkend tijdens de jaarlijkse DAF International Dealer Meeting.

Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe, zette dealer France Poids Lourds in de schijnwerpers voor het overtreffen van de verkoopdoelstellingen van gebruikte trucks. Dealer Wilhelm Fricke in Duitsland presteerde uitmuntend op het vlak van het bieden van de beste financiële dienstverlening aan haar klanten. 

Voor de uitzonderlijk hoge beschikbaarheid van onderdelen prees Dick Leek, General Manager van PACCAR Parts Europe, Van Tilburg-Bastianen Groep (met vestigingen in Nederland en Polen). Die hoge beschikbaarheid garandeert klanten immers een maximale uptime van hun truck. EBB in Duitsland ontving de DAF MultiSupport Award voor uitmuntende prestaties op het gebied van reparatie- en onderhoudscontracten.

 

 

Gold, Silver en Growth Awards 

DAF beloonde ook een aantal van haar dealers voor hun algemene prestaties (Gold en Silver Award Winners) of klantenservice en bedrijfsgroei (Growth Award). 

Gold Award:
Greenhous (UK), Centrako Group (LT), Watts Trucks Centre (UK), ESA Trucks Polska (PL), Lawrence Vehicles (UK) 
Silver Award:
SERVIDAF (ES), Zarpellon Veicoli Industriali (IT), Ford & Slater (UK), Truckland (NL), Wietholt (D), Dtruck (IT), Poids Lourds 86 (F), Turbo’s Hoet (BG), Neva Group (CZ) 
Growth Award:
Bakker Bedrijfswagens (NL), Tschann Nutzfahrzeuge (AT), Gazzola (IT), Hergovisa (ES) 

Met meer dan 1.100 locaties in Europa en daarbuiten zijn DAF-klanten altijd rekenen op een dealer of servicelocatie in de buurt, zodat ze zeker zijn van eersteklas ondersteuning en een uitgebreid dienstenpakket om de uptime te verhogen en zowel de onderhouds- als de bedrijfskosten te verlagen. 

 

 


͏ 


 
 

Perscontacten

Bent u journalist en heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications

Tel: +31 (0)40 214 2874
E-mail:   rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

Voor algemene vragen over DAF, kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

 

Rutger Kerstiens