Download
  • woensdag 15 september 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF XF scoort hattrick met ‘Fleet Truck of the Year’

Voor het derde achtereenvolgende jaar is de DAF XF tijdens de prestigieuze Motor Transport Awards in het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year’. Het is voor het eerst in de historie van de onderscheiding dat een truck een volle hattrick scoort.

 
UK Fleet Truck of the Year - Motor Transport Awards
Van links naar rechts – Alexander Armstrong (gastheer tijdens de MT Awards), Laurence Drake (Managing Director DAF UK) en Steve Hobson (Motor Transport magazine).
 

DAF Trucks heeft belangrijke innovaties geïntroduceerd om zijn topmodel aanvoerder van de verkooplijsten te laten blijven”, stelt de jury in haar rapport. “De XF is een 'door en door beproefd model.”

“Voor vervoerders is DAF synoniem voor betrouwbaarheid, zuinigheid en comfort”, zegt Laurence Drake, managing director van DAF Trucks UK. “Deze bijzonder hattrick bewijst nogmaals de kwaliteit en de eersteklas prestaties van de XF. In combinatie met onze uitstekende dealer- en service-organisatie vormt de XF een geweldige business-propositie.” 

 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications

Tel:+31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
 
Rutger Kerstiens