Download
  • woensdag 7 april 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF roept 'International Dealers of the Year 2021’ uit

De Britse dealergroep Lawrence Vehicles Ltd. is uitgeroepen tot de 'DAF International Dealer of the Year 2021' tijdens de online DAF International Dealer Meeting. Lawrence Vehicles zet dé standaard op het gebied van klantenservice en is op de Britse markt voor trucks, onderdelen en financiële dienstverlening een toonaangevende speler. Zarpellon uit Italië werd benoemd tot ‘PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year’. De titel ‘PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year’ ging naar Chassis Cab uit het Verenigd Koninkrijk en de Poolse dealer DBK won in de categorie ‘Used Truck Dealer of the Year’.

 
The-British-dealer-group-Lawrence-Vehicles-has-been-awarded-DAF-Dealer-of-the-Year-2021-01
Omdat ze de maatstaf zijn op het gebied van onder meer klantentevredenheid, is de Britse dealergroep Lawrence Vehicles Ltd. uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2021. Managing Director Paul Entwistle is ongelooflijk trots.
 

“Alleen een dealer die uitzonderlijk goed presteert en een echte expert is in alle facetten van het vak, verdient de titel 'DAF International Dealer of the Year”, aldus Harry Wolters, president-directeur van DAF Trucks, tijdens de online prijsuitreiking. “Zo’n dealer is toonaangevend op het gebied van klanttevredenheid, service en bedrijfsvoering en blinkt uit in de verkoop én het onderhoud van nieuwe en gebruikte trucks. Daarnaast ondersteunt de DAF International Dealer of the Year zijn klanten actief met de uitstekende diensten die PACCAR Parts en PACCAR Financial bieden.”

'DAF International Dealer of the Year 2021'

“De Britse dealergroep Lawrence Vehicles houdt zich intensief bezig met het verbeteren van de klanttevredenheid en is altijd op zoek naar mogelijkheden om zijn activiteiten uit te breiden, bijvoorbeeld door proactieve klantenondersteuning te bieden via DAF Connect en door voortdurend te investeren in training voor zijn monteurs”, aldus Harry Wolters. “Bovendien investeert de organisatie structureel in het merk DAF en heeft het onlangs een nieuw, indrukwekkend inspectiestation geopend waar trucks voor aflevering worden gecontroleerd om zo de klantbeleving nog verder te verbeteren. Lawrence Vehicles is een lichtend voorbeeld voor andere dealers en het professionele team is gepassioneerd, kundig en vastberaden om het elk jaar nóg beter te doen. Het succes daarvan valt af te lezen in de hoge klanttevredenheid. Mijn felicitaties aan het hele team!"

'PACCAR Parts International Dealer of the Year 2021’

Zarpellon uit Italië – vorig jaar winnaar van de Growth Award – laat zien dat hard werken loont. Zowel de verkoop van trucks als van onderdelen is de afgelopen 12 maanden aanzienlijk gestegen. Bovendien investeerde Zarpellon in de toekomst door een nieuw, hypermodern onderdelenmagazijn te openen. Het team van Zarpellon is buitengewoon succesvol in wat het doet: het aanbieden van uitmuntende service aan klanten”, aldus Dick Leek, General Manager van PACCAR Parts Europe.

“Deze dealer verwierf een sterk marktaandeel en ontwikkelde een duidelijke focus op het bieden van reparatie- en onderhoudscontracten zodat klanten zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Daarnaast is Zarpellon open gebleven tijdens de COVID-19-pandemie en bleef het personeel tijdens de pandemie actief contact onderhouden met klanten om tóch zaken te kunnen doen.”

'PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2021'

Chassis Cab heeft uitstekend gepresteerd in het ondersteunen van klanten door hen de best mogelijke financiële diensten en op maat gemaakte reparatie- en onderhoudscontracten te leveren. Dat leverde de Britse DAF-dealer de welverdiende titel van ‘PACCAR Financial International Dealer of the Year’ op”, aldus Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe. “Deze dealer heeft vorig jaar niet alleen alle doelstellingen ruimschoots overtroffen, maar bleef ook te allen tijde de klant als koning behandelen. Chassis Cab weet precies wat nodig is om succesvol te zijn als transporteur en biedt daarom complete transportoplossingen die een maximaal rendement voor de klant garanderen. En die oplossingen zijn ook nog eens inclusief aantrekkelijke financieringsaanbiedingen.”

'DAF Used Truck International Dealer of the Year 2021'

De titel ‘DAF Used Truck International Dealer of the Year’ werd toegekend aan de Poolse DAF-dealer DBK. Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe en ook verantwoordelijk voor het DAF Used Truck-programma: “DBK heeft een duidelijke visie op wat er nodig is om een klant succesvol te laten zijn; het begrijpt dat als een succesvolle klant tevreden is met de geleverde producten en diensten, dat dat automatisch resulteert in een succesvolle dealer. Het verkopen van een gebruikte truck vereist toewijding en focus. Het belangrijkste is het vinden van de best mogelijke oplossing voor de transportvraag van de klant. En DBK presteert uitstekend op dit gebied, waardoor de eigenaar gegarandeerd het beste rendement op zijn of haar investering krijgt.”


Naast de 'International Dealer of the Year Awards 2021' ontvingen de volgende dealers een 'Gold Award' voor hun uitstekende prestaties:

  • Ford & Slater, Verenigd Koninkrijk
  • ESA Trucks Polska, Polen
  • Nirvauto, Spanje
  • Hungarotruck, Hongarije
  • Centrako Group, Litouwen
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België