DAF-Trucks-crowned-Irish-Fleet-Truck-Brand-of-the-Year-2020-fw

DAF Trucks bekroond tot ‘Irish Fleet Truck Brand 2021’

 
Download
  • vrijdag 30 oktober 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks is door Fleet Transport Magazine uitgeroepen tot ‘Irish Fleet Truck Brand of the Year 2021’. Hét tijdschrift voor wegtransport en bedrijfsvoertuigen in Ierland kent deze prijs aan DAF toe op basis van een uitgebreide reeks interviews met eigenaren en wagenparkbeheerders van gemengde vloten.

 

‘The Fleet Choice of Many’

“De titel is het bewijs DAF Trucks de ‘The Fleet Choice of Many’ is”, zegt Jarlath Sweeney, hoofdredacteur van Fleet Transport Magazine. “Steeds meer vloten vertrouwen op trucks van DAF. Bovendien biedt DAF Ierse transporteurs een volledige reeks voertuigtypes in allerlei configuraties.”

Uitstekende prestaties

Jarlath Sweeney vervolgt: “Terwijl chauffeurs het comfort van hun DAF enorm prijzen, voelen wagenparkbeheerders zich aangetrokken door DAF’s constante focus op de hoogste transportefficiëntie. Voorbeelden zijn onder meer de uitgebreide selectie reparatie- en onderhoudscontracten en DAF’s uitstekende aftermarket-service. Beide zaken worden bijzonder gewaardeerd door transportbedrijven die voertuigen van verschillende merken voeren. Bovendien heeft DAF een sterk servicenetwerk dat dag en nacht beschikbaar is bij pech onderweg.”

Extra waarde

“Prijzen als deze zijn gebaseerd op de dagelijkse ervaringen van vervoerders. Dát geeft deze onderscheiding extra waarde”, zegt Richard Zink, directeur Marketing & Sales bij DAF Trucks en lid van de Raad van Bestuur. “Wij willen klanten de laagste bedrijfskosten, het beste dealernetwerk en een ongeëvenaarde 24/7 pechhulp bieden – in combinatie met het hoogste chauffeurscomfort en maximale veiligheid. Ik ben er trots op dit alles terug te zien in deze onderscheiding.”

 
 
 

Perscontacten

Bent u journalist en heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications

Tel: +31 (0)40 214 2874
E-mail:   rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

Voor algemene vragen over DAF, kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

 

Rutger Kerstiens