DAF XF with Ultimate Package

DAF CF en XF met Ultimate Package:

Ultieme trucks voor eigenaar en chauffeur

 
Download
  • dinsdag 24 november 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF introduceert het Ultimate Package, bestaande uit een reeks aantrekkelijke opties waarmee de efficiency, de veiligheid en het comfort van de CF en XF nog verder worden verhoogd. Het optiepakket maakt van de CF en XF dé ultieme truck voor eigenaar en chauffeur. Voor vervoerders die kiezen voor maximale uptime en efficiency, is er zelfs het Ultimate+ Package.

 

De DAF CF en XF zijn sinds jaar en dag de maatstaf op het gebied van efficiëntie en comfort. Niet voor niets wonnen de trucks de afgelopen jaren prestigieuze titels als ‘International Truck of the Year’ (CF én XF), ‘Fleet Truck of the Year’ (XF), ‘Green Truck of the Year’ (CF) en ‘Construction Truck of the Year’ (CF).

Ultieme efficiency

Met het oog op optimale voertuigefficiency omvat het Ultimate Package allereerst een Battery Energy Management systeem. Dat monitort de conditie van de accu’s, belangrijk voor een zo hoog mogelijke voertuigbeschikbaarheid. Daarnaast is ook Tyre Pressure Monitoring standaard. Dat houdt doorlopend de bandenspanning in de gaten en levert een belangrijke bijdrage aan de hoogst mogelijke brandstofefficiency. Om diezelfde reden zijn de DAF CF en XF met Ultimate Package bovendien standaard uitgerust met Predictive Cruise Control. Dat is een intelligent snelheidsregelsysteem dat tot 2 kilometer vooruit kijkt en de aandrijflijn zo veel mogelijk gebruik laat maken van kinetische energie. Het maakt brandstofbesparingen tot wel 4% mogelijk.

LED-verlichting voor nog meer veiligheid

Voor maximale zichtbaarheid en veiligheid zijn ook LED-koplampen en LED-achterlichten inbegrepen in het Ultimate Package. Die zorgen voor een hoge lichtopbrengst, kennen een laag energieverbruik en gaan levenslang mee.  

Maximaal comfort

De cabines van DAF zijn al ongeëvenaard op het vlak van comfort: ze zijn ongekend ruim, ergonomisch onovertroffen en bieden de chauffeur onder meer de beste stoelen en het beste bed op de markt. Om het werk en leven van de man of vrouw achter het stuur nóg aangenamer te maken, omvat het Ultimate Package onder andere Climate Control. Daarnaast is ook Accessories Power Supply standaard. Deze 24 volt/40 ampère bevindt zich in de grote opbergkast boven de voorruit en is specifiek bedoeld om een magnetron op aan te sluiten.

Ultimate+ Package

Vervoerders die nog een stap verder willen gaan kiezen voor het Ultimate+ Package. Daarmee maximaliseren ze de efficiency van de truck én minimaliseren ze de total cost of ownership. Het pakket omvat DAF Connect, DAF’s online fleet management systeem dat real-time informatie geeft over trucks en chauffeurs. Die data helpt de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren. Het Ultimate+ Package wordt ook geleverd met een DAF MultiSupport Flex Care reparatie- en onderhoudscontract, wat de onverwachte kosten verlaagt en garandeert dat een truck altijd perfect onderhouden is.

Ultieme CF en XF

De aantrekkelijke Ultimate en Ultimate+ Packages tillen de efficiëntie, de veiligheid en het comfort van elke nieuwe CF en XF naar het allerhoogste niveau. De pakketten zijn te bestellen op vrijwel elke nieuwe CF en XF truck met een PACCAR MX-11 of MX-13 motor.

DAF XF and CF Ultimate package

DAF Ultimate package

Het DAF Ultimate package voor de XF en CF omvat een reeks componenten die veiligheid, efficiency en chauffeurscomfort optimaliseren.

Lees meer
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België