Download
  • donderdag 15 oktober 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF XF bekroond tot ‘Fleet Truck of the Year 2020’

Voor het tweede jaar op rij en de derde maal in vijf jaar

Voor het tweede jaar op rij is de DAF XF bij de prestigieuze Motor Transport Awards uitgeroepen tot Fleet Truck of the Year. De titel is voor de XF de derde overwinning in vijf jaar en niet minder dan DAF’s 19e Fleet Truck of the Year-prijs sinds de eerste Motor Transport Awards in 1986.

 
DAF-XF-Fleet-Truck-of-the-Year-hr
Net als in 2019 is de DAF XF bekroond tot ‘Fleet Truck of the Year’. Dat gebeurde op de MT Awards.
 

De jury van de Fleet Truck of the Year bestaat uit invloedrijke wagenparkbeheerders. Daarom wordt de titel gezien als een van de belangrijkste prijzen in de Britse transportsector. De DAF XF wordt geprezen om de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit, de onovertroffen dealerondersteuning en het feit dat de truck sterk tot de verbeelding van elke chauffeur spreekt. Bovendien is de jury zeer te spreken over het lage brandstofverbruik, de goede beschikbaarheid van onderdelen en de beperkte onderhoudskosten.

Vooraanstaande uptime

De award bewijst eens te meer dat de XF dankzij zijn efficiëntie en ongekende uptime voor veel toonaangevende wagenparkbeheerders dé favoriete truck is, zowel  voor het transport over lange afstanden als zwaar transport. Chauffeurs prijzen bovendien het hoge comfort van de cabine met zijn ongeëvenaarde bed, geweldige zitpositie en enorme ruimte. 

‘XF ticks all boxes

“De titel onderstreept wat wij al weten: onze XF is het beste antwoord voor elke transporteur die op zoek is naar de beste truck voor langeafstandstransport of zwaar transport”, aldus Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks. “Waarvoor je hem ook wilt inzetten; ons vlaggenschip ticks all boxes; hij is betrouwbaar, efficiënt en heeft een grote aantrekkingskracht op chauffeurs. Bovendien wordt de Fleet Truck of the Year ondersteund door zowel het grootste en beste dealernetwerk als het beste aftersales-service programma in de truckindustrie.”

 
 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België