01-DAF-introduces-XF-Unity-Edition-web-be

DAF introduceert de XF Unity Edition

 
Download
  • maandag 8 juni 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks. N.V.
 

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de superieure XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust. En dankzij het standaard 36 maanden reparatie- en onderhoudscontract, weet de vervoerder zich tegelijkertijd verzekerd van de laagste bedrijfskosten.

 

De Unity Edition is een buitengewone truck voor een geweldig presterende sector in een uitdagende tijd. De speciale truck is verkrijgbaar in een Super Space Cab versie. Zijn toonaangevende, zuinige PACCAR MX-13-motor levert een vermogen van 480 pk (355 kW). De XF Unity Edition heeft een kenmerkende land-specifieke kleurstelling. De nationale kleuren zien we terug in de grille en op de Brilliant White-cabine en spiegels. Daardoor lijdt het geen twijfel waar deze geweldige truck vandaan komt.

De XF is voor iedere chauffeur de beste plek om in te werken, te wonen en in te slapen. De specificaties van de Unity Edition verschillen van land tot land. De Belux uitvoering bestaat uit een luxueus interieur met de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel in “Xtra Leather Air”, de 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed, het meest luxueuze climate control systeem, DAF's indrukwekkend grote koelkast en een audio voorbereiding met zes luidsprekers. Het on-board telematica systeem DAF Connect behoort eveneens tot deze uitvoering. Voor maximaal rijcomfort is deze XF Unity Edition verder uitgerust met onder meer Predictive Cruise Control en de onovertroffen, krachtige MX Engine Brake. Een extra blikvanger zijn de aluminium Alcoa velgen die van deze trekker een subliem voertuig maken!

De Unity Edition wordt geleverd met een DAF MultiSupport Care+ onderhoudscontract van 3 jaar. Dat garandeert een maximale uptime zonder zorgen. Bovendien ontvangt de bestuurder van een nieuwe XF Unity Edition een PACCAR Parts cheque om te besteden aan fraaie en praktische artikelen uit het DAF merchandise assortiment.

Deze speciale versie voorziet ook een voucher voor een gratis opleiding DAF Eco Drive.

De DAF XF Unity Edition is verkrijgbaar bij alle DAF-dealers in België en het G.H. Luxemburg.

 

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België