Download
  • donderdag 11 juli 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF XF bekroond tot ‘Fleet Truck of the Year 2019’

De populaire DAF XF-serie is verkozen tot 'Fleet Truck of the Year 2019'. Dat gebeurde tijdens de prestigieuze MT Awards in het Verenigd Koninkrijk. De erkenning volgt op een groot aantal belangrijke prijzen die DAF met zijn toonaangevende trucks in Europa verzamelde.

 
DAF-Trucks-receives-Fleet-Truck-of-the-Year-Award-for-XF-Series-01
Robin Easton, Managing Director van DAF Trucks UK, op de Fleet Truck of the Year Award ceremonie samen met Claudia Winkleman, gastvrouw van de MT Awards.
 

De juryleden van 2019 MT Awards – verbonden aan het toonaangevende magazine Motor Transport – prezen de DAF XF vanwege de gunstige bedrijfskosten, de voortreffelijke ruimte in de cabine en de uitstekende after sales ondersteuning door het dealer netwerk. Bovendien werd DAF’s topmodel gekozen tot 'Fleet Truck of the Year 2019' vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en sterke restwaarden; belangrijk voor wagenparkenbeheerders.

Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks, zei: “Deze onderscheiding voor de XF-serie is misschien wel de kroon op het ongeëvenaarde aantal onderscheidingen die we in heel Europa ontvingen sinds de introductie van onze nieuwe topklasse trucks – die niet minder dan 7% zuiniger zijn. De MT Awards zijn extra waardevol omdat de jury bestaat uit vooraanstaande leden uit de transportsector.”

De bekroning van de XF-serie in 2019 is alweer DAF's 18e Fleet Truck of the Year-award sinds de Motor Transport Awards in 1986 werden geïntroduceerd.

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

Tel: +32 475 55 39 44
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications, DAF Trucks N.V.

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

luc-serien-round