First Choice used trucks with full warranty

Jong gebruikte DAF First Choice Trucks met volledige garantie

 
Download
  • woensdag 29 mei 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Elke DAF First Choice Truck jonger dan 4 jaar krijgt vanaf nu standaard volledige fabrieksgarantie, zonder kilometerlimiet. Dat is uniek in de markt en illustreert DAF’s toonaangevende kwaliteit.

 

DAF First Choice is het kwaliteitslabel waaronder DAF jong gebruikte trucks aanbiedt. Deze DAF trucks zijn jonger dan 5 jaar, hebben hooguit 600.000 kilometer op de klok, zien er als nieuw uit en hebben ook nog eens een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie. Bovendien zijn deze ‘First Choice Trucks’ ook op meer dan 200 punten gecontroleerd én technisch in topconditie bevonden voor een maximale betrouwbaarheid – en daarmee optimale uptime.

DAF First Choice Trucks die jonger dan 4 jaar zijn, krijgen vanaf nu standaard 12 maanden volledige fabrieksgarantie, uiteraard ook op alle fabrieksopties. First Choice Trucks die tussen de 4 en 5 jaar jong zijn, worden geleverd inclusief 12 maanden garantie op de aandrijflijn.

“De standaard volledige fabrieksgarantie op een gebruikte truck is uniek in de markt”, stelt Marty van den Dungen, Sales Director van DAF Used Trucks. “We kunnen een dergelijke garantie alleen maar afgeven omdat de kwaliteit van DAF ongekend hoog is. Een First Choice Truck is eigenlijk zo goed als nieuw. Daar komt nog bovenop dat DAF’s Euro 6 trucks niet alleen zuiniger zijn dan ooit, maar dat de nieuwe eigenaar óók profiteert van het laagste Maut-tarief en dat hij met zijn truck welkom is in de lage emissiezones die diverse Europese steden, industriegebieden en havens hebben ingevoerd.”

Elke First Choice Truck kan tegen aantrekkelijke voorwaarden worden gefinancierd via PACCAR Financial én kan worden afgeleverd met de gunstige reparatie- en onderhoudscontracten van DAF MultiSupport.

 

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

Tel: +32 475 55 39 44
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

Rutger Kerstiens
Afdeling Corporate Communications, DAF Trucks N.V.

Tel: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com