Download
  • woensdag 15 november 2023
  • Temse
  • DAF Trucks België
 

DAF Trucks eert zijn technici en serviceteam

Winnaars van de Technician of the Year challenge in Benelux zijn bekend

Een eersteklas truck verdient eersteklas service. Daarom moedigt DAF Trucks zijn monteurs en serviceteams aan om het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de ‘Technician of the Year’ en daaropvolgend ‘Service Team of the Year’ competitie begint DAF de zoektocht naar Europa’s allerbeste werkplaatsteam.

 

 
2 NTOY 2023winnaarvainqueur Belgi Bas Claeys2
 

Monteurs van alle DAF-dealers en -servicepunten in heel Europa kunnen meedoen aan de competitie. De nationale Technician of the Year challenge werd op maandag 13 november voor de Benelux dealers gehouden en de winnaars voor België zijn:

1ste plaats: Bas Claeys van concessiehouder TH Trucks te Kortrijk

2de plaats: David Van Hoof van concessiehouder Truckland te Beerse

3de plaats: Dieter Verbeke van concessiehouder TH Trucks te Brugge

De nationale winnaars strijden vervolgens samen met hun eigen service adviseur om de titel ‘European Service Team of the Year’. Die wedstrijd vindt in februari 2024 plaats.

3 NTOY 2023laureaten DAF Belgilaurats DAF Belgique

DAF European Technician of the Year

“Professionele werkplaatsmonteurs zijn van onschatbare waarde. Daarom organiseert DAF elke twee jaar een Technician of the Year-competitie”, stelt Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services bij DAF. “De hightech trucks van DAF zijn de beste en meest efficiënte op de markt. Ze combineren de nieuwste ultra-schone aandrijflijntechnologieën met toonaangevende digitale systemen. Om aan deze prachtige trucks te kunnen werken, moet je als technicus over uitgebreide en diepgaande technische kennis beschikken.”

Een DAF werkplaatsmonteur werkt nauw samen met de serviceadviseur. Ze zijn allebei verantwoordelijk voor de communicatie met de klant. Florijn: “Bij inname van de truck in de werkplaats is communicatie erg belangrijk. Duidelijke en vriendelijke communicatie is een vaardigheid die vaak over het hoofd wordt gezien, maar waar we bij DAF veel waarde aan hechten. Het leveren van uitstekende service en kwaliteit schuilt in de aandacht die je geeft aan zelfs de kleinste details.”

1 NTOY 2023winnaarvainqueur Belgi Bas Claeys1

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België

 

luc-serien-round