Download
  • woensdag 3 maart 2021
  • Temse
 

SITRA Group onderstreept haar jarenlange partnership met DAF

SITRA Group onderstreept haar jarenlange partnership met DAF en concessiehouder TH Trucks met opnieuw een belangrijke bestelling van DAF XF Space Cab trekkers.

 
DAF XF FT Space Cab Sitra
 

Begin volgend jaar viert het familiebedijf Sitra uit Ieper haar 60ste verjaardag. Het succesverhaal van SITRA Group begon op 31 maart 1962 toen Robert Saelens in Geluveld nabij Zonnebeke Saelens Inter Transport oprichtte. Martial en Frank Saelens, de kinderen van Robert, streefden de weg van de diversificatie na. Ze zochten gericht naar nichemarkten en specialiseerden zich in het transport van voedingsmiddelen in verschillende vormen, zowel in Europa als daarbuiten.

Vandaag de dag staat de derde generatie van de familie Saelens aan het roer van de SITRA group, met vestigingen in verschillende Europese landen is het dé specialist en referentie in het nationaal en internationaal vervoer van levensmiddelen. Hiervoor zet Sitra een vloot in van circa 750 trekker/oplegger combinaties (koel/vriestrailers, containerchassis, bulkopleggers voor vloeistoffen en droge producten).

Sitra klopte onlangs opnieuw aan bij DAF voor de levering van een serie nieuwe trekkers van het type XF met Space Cab en de ultra zuinige MX-11 motor, welke in de loop van 2021 zullen worden uitgeleverd. Het partnership tussen beiden gaat ook al stilaan richting een halve eeuw. De eerste DAF werd namelijk in 1976 besteld en gestaag groeide DAF uit tot de huisleverancier en staat concessiehouder TH Trucks mee in voor een perfecte dienstverlening, waarbij de uptime van de vloot primeert. 

 

Meer media


 

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België