Download
  • dinsdag 9 juni 2020
 

Eerste DAF Tridem CF480 FAW 8X4 op de weg in België bij Rudy Lambert (TRL)

De eerste DAF tridem CF480 FAW voor de Belgische markt werd onlangs geleverd aan Rudy Lambert Transport in Escanaffles nabij Doornik. De transporteur zocht een oplossing om voldoende materiaal te kunnen vervoeren, maar met de wendbaarheid van een lichtere vrachtwagen.

 
DAF CF 480 FAW Tridem
De uiterst wendbare CF 480 FAW Tridem
 

Rudy Lambert ademt vervoer! Als zoon van een chauffeur en na 10 jaar voor een baas te hebben gereden, richtte hij in 2000 zijn eigen bedrijf op dat gespecialiseerd is in het transport van bouwmateriaal voor openbare werken. De recent aangekochte DAF tridem met een door WAF uit Kruibeke geleverde opbouw, wordt voornamelijk ingezet voor asfaltwerken.

Beste prijs/prestatieverhouding en uitstekende wendbaarheid 

Een van de klanten van TRL vroeg om bulkmateriaal te vervoeren naar locaties die relatief moeilijk bereikbaar zijn. "Mijn keuze voor de DAF CF480FAW Tridem werd bepaald na een gedetailleerde marktanalyse. De wendbaarheid van de tridem op smalle wegen, in combinatie met het hoge laadvermogen in vergelijking met andere marktspelers, trok mijn bijzondere aandacht. Dit voertuig biedt echt uitzonderlijke rijkwaliteiten voor mijn chauffeur in een zeer comfortabele cabine en is uiterst flexibel op de weg dankzij een uitzonderlijke wendbaarheid. 

Daarnaast heb ik geconstateerd dat het verbruik relatief laag is voor het soort werk dat ik moet doen, het voertuig opereert namelijk steeds maximaal beladen. Ik meen ook dat de doorverkoopwaarde van dit voertuig niet te verwaarlozen is. Al deze redenen hebben mijn beslissing beïnvloed.”

De service van de DAF concessiehouder TH Trucks Doornik

Rudy Lambert waardeert ook de inspanningen van de DAF concessiehouder TH Trucks in Doornik om ervoor te zorgen dat zijn voertuig binnen de door zijn klant opgelegde termijnen in gebruik kon worden genomen. "De verkoper van TH Trucks heeft me enorm geholpen bij de keuze van de complete configuratie van het voertuig inclusief de opbouw van WAF en dankzij zijn nauwkeurige opvolging konden we op tijd beginnen met de werf", aldus Rudy Lambert.

Sleutel overhandiging remise de cls JF Dubois R Lambert

Sleutel overhandiging: verkoper Jean-François Dubois van TH Trucks Doornik geeft de sleutels van de eerste CF 480 FAW Tridem aan Rudy Lambert

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België