Download
  • vrijdag 4 september 2020
 

NELLES Frères S.A. en NB Béton kopen 5 nieuwe DAF vrachtwagens

Nelles Frères S.A. heeft onlangs 2 nieuwe DAF CF FAT 6x4 en 2 DAF CF FAD 8x4 vrachtwagens aangekocht voor de exploitatie van haar bouwwerven. De CF 480 FAD (8x4) in Construction uitvoering en uitgerust met een geïsoleerde kipper voor asfaltverharding en de twee CF 480 FAT 6x4 eveneens Construction uitvoering zijn uitgerust met containerhaaksystemen.

 
NELLES Frères S.A.
De heer Urbany (Bodarwé -NB Béton), de heer Gérard Solheid, wagenparkbeheerder Nelles Frères S.A., mevrouw Isabelle Rohen, directeur van de DAF concessie Truck Trading Rohen en de heer Laurent Jérusalem, verkoper bij de DAF concessie Truck Trading Rohen poseren voor de CF 480FAD (8x4) betonmixer.
 

NB Béton vormt een partnership met Boreta (Bodarwé Group). Samen exploiteren ze 4 betoncentrales in Waimes, Malmédy, Gouvy en Eupen. Het is voor deze activiteit dat de DAF CF 480 FAD (8x4) met betonmixer werd aangekocht.

Nelles Frères S.A. bestaat reeds 55 jaar en is gevestigd in Xhoffraix waar de 2e generatie het bedrijf leidt. Het bedrijf werd opgericht na de Tweede Wereldoorlog en het begon zijn activiteiten met de exploitatie van steengroeven in de regio. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 180 medewerkers en is het, naast de steengroeven, gespecialiseerd in alle werken die verband houden met wegen, infrastructuur, grondwerken en nutsvoorzieningen.

"We hadden reeds een positieve ervaring met DAF voertuigen, maar deze keer was het de snelle reactie van de verkoper bij Truck Trading Rohen, Laurent Jérusalem,  op onze vraag naar een voertuig dat ons veel geholpen heeft”, zegt de heer Nelles. "De zeer goede prijs/prestatieverhouding samen met de kwaliteit van de voertuigen én de aanwezigheid van de garage in Malmédy met een goede werkplaatsverantwoordelijke zijn factoren die ons positief hebben beïnvloed in onze aankoopbeslissing. We hebben een vloot van 30 voertuigen”. Hij voegt eraan toe: "Onze chauffeurs zijn aangenaam verrast  door de ergonomie van de cabine, de toegankelijkheid voor de chauffeur en de flexibiliteit van de TraXon versnellingsbak in combinatie met de off-road software".

 

 
 
 

 

Gegevens perscontact: 

Luc Serrien
DAF Trucks België

E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België