celebration-edition-daf-xf-aflevering-daf-dealers

Exclusieve Celebration Edition van DAF nu bij dealers

 
Download
  • woensdag 4 maart 2020
  • Eindhoven
  • DAF Nederland
 

Het is zover! Bedrijven en chauffeurs kunnen vanaf nu de exclusieve DAF XF Super Space Cab Celebration Edition bewonderen en ervaren bij de DAF dealers. Die hebben vandaag de demo’s opgehaald bij de fabriek in Eindhoven. De Celebration Edition is een opvallende uitvoering van de grootste en meest comfortabele cabine in de markt. Deze speciale versie is uitgebracht ter ere van de productie van de 250.000e DAF truck met Super Space Cab. Chauffeurs worden getrakteerd op een luxueus aangekleed interieur, met onder meer een standaard leerpakket .

 

DAF is fameus als het gaat om ruimte en comfort in de cabine. Al in 1984 zette de DAF 3600 Space Cab met het verhoogde dak de nieuwe standaard op het gebied van binnenruimte en daarmee chauffeurscomfort. In 1994 introduceerde DAF de overtreffende trap: de Super Space Cab, waarmee DAF opnieuw een nieuwe norm introduceerde. De cabine van de nieuwste DAF XF Super Space Cab is voor elke chauffeur de meest ideale plek om in te werken, te wonen en te slapen. Ergonomisch onovertroffen, prachtig ingericht en extreem ruim.

50% nieuwe DAF XF met Super Space Cab

De Super Space Cab, kortweg SSC, heeft een inhoud van maar liefst 12,6 m3 en is daarmee de meest ruime op de markt. De cabine biedt een indrukwekkende stahoogte van 2,23 meter en maar liefst 925 liter opbergruimte. Standaard zijn twee royale, 80 centimeter brede en 2,20 lange bedden, voorzien van een dik matras. Niet voor niets wordt de helft van alle DAF XF’s besteld als Super Space Cab.

Exclusieve interieur

Elke Celebration Edition is voorzien van het fraaie exclusieve leerpakket. En op het bed ligt een 15 centimeter dik comfortmatras voor maximaal slaapcomfort. Bovendien zijn zaken als de meest uitgebreide klimaatbeheersing inclusief bediening vanaf de achterwand en de ongekend grote koelkast van DAF standaard. De DAF XF Super Space Cab Celebration Edition is vanaf nu bij alle officiële DAF dealers te koop.

De DAF XF Super Space Cab Celebration Edition is beschikbaar als 4x2 FT en 6x2 FTG trekker en in elke bakwagen variant. Qua motorisering kan worden gekozen voor de PACCAR MX-11 met 330 kW/450 pk of voor de PACCAR MX-13 motor met 355 kW/480 pk of 390 kW/530 pk.